Η ΚΑΛΠΗ ΜΙΛΗΣΕ: ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ

Μήνυμα ενότητας επιχείρησε να στείλει ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης στις πρώτες δηλώσεις του μετά την καθαρή νίκη του στις εσωκομματικές εκλογές του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος από το 75% της καταμέτρησης των ψήφων είχε σφραγίσει τη νίκη έναντι της Έφης Αχτσιόγλου με διψήφιο ποσοστό, το οποίο άγγιξε το 13%, στην πρώτη του ομιλία ως πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ υποσχέθηκε ότι «δεν θα σας προδώσω ποτέ», ενώ εξήγησε πως «δεν είμαι φαινόμενο είμαι η φωνή μιας κοινωνίας».

Παράλληλα, αναφερόμενος στην αντίπαλό του, Έφη Αχτσιόγλου ο Στέφανος Κασσελάκης είπε ότι «προσβλέπω στην επόμενη μέρα στη συνεργασία της, ώστε ο ΣΥΡΙΖΑ να γίνει η μεγάλη προοδευτική παράταξη που θα αλλάξει τον τόπο».

Από την πλευρά της, η Έφη Αχτσιόγλου συνεχάρη κι εκείνη τον Στέφανο Κασσελάκη και –εμφανιζόμενη με υψωμένη γροθιά έξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ– έστειλε το δικό της μήνυμα ενότητας ξεκαθαρίζοντας ότι «από αύριο ξεκινά νέος αγώνας».

Μια πρώτη γεύση για την επόμενη μέρα έστειλε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, ο οποίος τόνισε ότι η «η Αριστερά είναι μαθημένη στα δύσκολα» και εξήγησε πως «με παρακαταθήκη τις νίκες, τις ιδέες και τις αξίες μας, συνεχίζουμε πάντα αριστερά»..

 

[ΠΗΓΗ: https://www.in.gr/, 24/9/2023]