ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ DANIEL: ΚΟΜΜΕΝΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΔΥΟ – ΚΛΕΙΣΤΗ Η ΕΘΝΙΚΗ ΑΠΟ ΛΑΜΙΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΤΕΡΙΝΗ

Πολλά οχήματα έχουν ακινητοποιηθεί στο ύψος της Λάρισας

Την απόφαση να κλείσει ο αυτοκινητόδρομος Αθηνών – Θεσσαλονίκης έλαβε η αστυνομία αργά το βράδυ λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων αλλά και των πολλών ακινητοποιημένων οχημάτων.

Συγκεκριμένα όπως έγινε γνωστό η εθνική οδός έκλεισε από το ύψος της Λαμίας μέχρι την Κατερίνη και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Εξαιρούνται τα οχήματα οδικής βοήθειας και τα οχήματα εκτάκτου ανάγκης.

Σε σημεία της εθνικής το νερό έχει φτάσει στη νησίδα.

Για τη διακοπή κυκλοφορίας στην ΠΑΘΕ ενεργοποιήθηκε και το 112 με σχετικό μήνυμα που αναφέρει τα εξής: «Με εντολή της @hellenicpolice κλειστός ο αυτοκινητόδρομος #ΠΑΘΕ από #Λαμία έως #Κατερίνη λόγω εξέλιξης επικίνδυνων καιρικών φαινομένων»

Λίγο μετά τα διόδια Μοσχοχωρίου, στο ρεύμα προς Αθήνα η εθνική οδός έχει μετατραπεί σε ποτάμι με το ύψος του νερού να φτάνει στο διαχωριστικό διάζωμα.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας αναφέρει τα εξής:

«Από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας ανακοινώνεται ότι λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων και ακινητοποιημένων οχημάτων σε τμήματα της ΠΑΘΕ, διακόπτεται η κυκλοφορία των οχημάτων στην Α/Δ ΠΑΘΕ και στα δυο ρεύματα κυκλοφορίας στο τμήμα από Λαμία έως Κατερίνη.

Παρακαλούνται οι οδηγοί να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις τόσο στο εθνικό οδικό δίκτυο όσο και σε τοπικές οδούς όπου παρατηρούνται έντονα καιρικά φαινόμενα ή έχουν υπάρξει προειδοποιήσεις για επικείμενη έλευση αυτών».

[ΠΗΓΗ: https://www.in.gr/, 7/9/2023]