ΜΗΝΥΜΑ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΟΧΩΡΙ – ΤΑ 16 ΧΩΡΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΡΟΚΟΨΟΥΝ ΜΑΖΙ

Ηχηρό «παρών» έδωσαν οι κάτοικοι του Νεοχωρίου στην ομιλία του Υποψηφίου Δημάρχου Στέλιου Βαλιάνου στην κεντρική πλατεία.

Ο επικεφαλής της «Ομοφωνίας» μεταξύ άλλων, υπογράμμισε για μια ακόμα φορά το στόχο της ενότητας που αποτελεί την κινητήριο δύναμη της προσπάθειάς του, παρουσίασε εκ νέου τις δεσμεύσεις του για το Νεοχώρι στο πλαίσιο του προγράμματος «16 πρωτεύουσες» με σειρά τοπικών παρεμβάσεων, ενώ τόνισε ιδιαίτερα την αξιοποίηση του ελατοπαραγωγικού χαρακτήρα της περιοχής.

«Βάζουμε οριστικό τέλος στον διχασμό» τόνισε στο Νεοχώρι μεταξύ άλλων ο κ. Βαλιάνος, τόσο στη διάρκεια της ομιλίας του, όσο και συζητώντας με τους κατοίκους, πριν και μετά την ολοκλήρωσή της. «Είναι καιρός να καταλάβουμε, ότι τα 16 χωριά του Δήμου Αριστοτέλη, μπορούν να προκόψουν, μόνο συνεργαζόμενα και όχι ανταγωνιζόμενα το ένα το άλλο. Κάθε χωριό έχει ένα χαρακτηριστικό, να συνεισφέρει.

Μια ιδιαίτερη ταυτότητα. Και εδώ στον Δήμο Αριστοτέλη, έχουμε το προνόμιο να αποτελούμε ένα πολύ όμορφο ψηφιδωτό εξαιρετικών χαρακτηριστικών. Μόνο όλοι μαζί μπορούμε να πάμε μπροστά. Και με Ομοφωνία θα το πετύχουμε!»

 

[ΠΗΓΗ: http://ergoliptesxalkidikis.blogspot.com, 17/5/2019]