ΔΗΜΟΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΚΟΥΡΙΕΣ

aristotelis-stageiraΟ Γιώργος Τσούκαλης, λιγότερο γνωστός ως Οικονομολόγος και περισσότερο ως ιδιωτικός αστυνομικός, και πολέμιος της αρχαιοκαπηλίας, είναι αντιπρόεδρος Ελλάδος των διεθνών βραβείων GiuseppeSciacca. Σε άρθρο του στο «Παρασκήνιο», εξαίρει την περιοχή της Ιερισσού, τη δημοτική αρχή, και όλους τους συντελεστές των εκδηλώσεων «Αριστοτελικά Εντυπώματα», που έλαβαν χώρα για τα 2.400 χρόνια από τη γέννηση του μεγάλου φιλοσόφου, Αριστοτέλη. Να θυμηθούμε πως η όλη διοργάνωση πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα των διεθνών βραβείων GiuseppeSciacca, σε συνεργασία με τον Δήμο Αριστοτέλη.

Τελειώνοντας το άρθρο του, ο κος Τσούκαλης, κάνει την εξής παρατήρηση:

«Κλείνοντας, θέλω να σταθώ σε μια μεγάλη αδικία, θεωρώ ότι ο υπέροχος τόπος του Δήμου Αριστοτέλη είναι άδικο να ταυτίζεται με τις Σκουριές και όλα τα γνωστά προβλήματα τα οποία έχουν ανακύψει και να μην ταυτίζεται απόλυτα και αποκλειστικά με το γεγονός ότι είναι η πατρίδα του μεγάλου Αριστοτέλη…».

Σωστά… Αλλά ο κος Τσούκαλης έχασε την ευκαιρία όσο βρισκόταν στην περιοχή μας να ρωτήσει τον ίδιο τον δήμαρχο κο Ζουμπά, γιατί συμβαίνει αυτό….

[ΠΗΓΗ: ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ, 10/09/2016]