ΚΩΣΤΑΣ ΓΕΩΡΓΑΝΤΖΗΣ: «ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΠΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΡΘΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΤΙΣ ΔΙΩΞΟΥΜΕ»

epistimones ellinikos xrisosΤο μπλογκ «Εργολήπτες Χαλκιδικής» δημοσίευσε ένα βίντεο με στιγμιότυπα από την εκδήλωση που διοργάνωσε ο ΣΒΒΕ προς τιμήν των εταιριών που βράβευσε για τους τομείς που διακρίθηκαν το 2014.

Όπως είναι γνωστό από χθες, η Ελληνικός Χρυσός έλαβε βραβείο για την ολοκληρωμένη διαχείριση και παρουσία της στον τομέα της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης.

Την τιμητική διάκριση παρέλαβε ο υπεύθυνος επικοινωνίας Κωνσταντίνος Γεωργαντζής,  ο οποίος την αφιέρωσε σ’ όλους τους εργαζόμενους ενώ απευθυνόμενος προς τους παρευρισκόμενους μεταξύ αυτών και την υφυπουργό βιομηχανίας Θεοδώρα Τζάκρη είπε:

«Εύχομαι σαν την επένδυση της Ελληνικός Χρυσός, να έρθουν στη χώρα όχι μια, αλλά άλλες 10, αλλά 100 επενδύσεις. Θα ευχηθώ επίσης αν γίνει εφικτό να έρθουν να τις κρατήσουμε αυτές τις επενδύσεις στην Ελλάδα και να μην τις διώξουμε, αφού μόνο έτσι θα καταφέρει να βγει η οικονομία από το τέλμα που βρίσκεται».

Η βράβευση και ο χαιρετισμός που απηύθυνε ο υπεύθυνος επικοινωνίας της Ελληνικός Χρυσός είναι στο 27 λεπτό του βίντεο εδώ.

[ΠΗΓΗ: http://politesaristoteli.blogspot.gr/, 13/12/2015]