ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΚΟΥΡΙΕΣ

Ο Σταύρος Θεοδωράκης μιλά σε πολίτες κατά τη διάρκεια προεκλογικής περιοδείας την οποία ξεκίνησε από τον τόπο καταγωγής του, τα Χανιά, το Σάββατο 15 Μαρτίου 2014. Ο επικεφαλής της κίνησης Το Ποτάμι, Σταύρος Θεοδωράκης, ξεκίνησε την πρώτη του προεκλογική ομιλία στον Δημοτικό Κήπο Χανίων. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΠΕΤΡΟΣ ΠΑΤΤΑΚΟΣ

Διαβάζουμε στην εφημερίδα Τα Νέα :Όπως ενημερώθηκα αρμοδίως, ο Σταύρος Θεοδωράκης παρενέβη στον υπηρεσιακό υπουργό Παραγωγικής Ανασυγκρότησης υπέρ των εργαζομένων στις Σκουριές. Μίλησαν χθες το πρωί με τον Ιωάννη Γκόλια και ο επικεφαλής του Ποταμιού του ζήτησε να γίνονται σεβαστές από τη διοίκηση οι αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας, τονίζοντάς του κάτι σε στυλ «το δικαίωμα στην εργασία πρέπει να συνδυάζεται με την προστασία του περιβάλλοντος και αυτό το κρίνουν τα όργανα της Πολιτείας, όχι οι κομματικές επιτροπές που το μόνο που ξέρουν είναι να υπερασπίζονται τις κάθε είδους συντεχνίες».

Να σας πω μάλιστα ότι οι ποταμικοί εκτιμούν πως η πρωτοβουλία του Πάνου Σκουρλέτη να ανασταλούν οι εργασίες λίγες ημέρες πριν από τις εκλογές είχε καθαρά μικροπολιτικά κίνητρα. Με δυο λόγια, λένε ότι το έκανε για να χτυπήσει τον προκάτοχό του και πρώην πια σύντροφο Παναγιώτη Λαφαζάνη, αδιαφορώντας για τις δουλειές και τις ζωές 5.000 εργαζομένων. Εγώ τι να πω… Έχουν βγει γενικώς μαχαίρια λόγω προεκλογικής περιόδου.

ΠΗΓΗ: ΤΑ ΝΕΑ, 04/09/2015