ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΓΣΕΕ ΣΤΟΥΣ ΑΥΤΟΕΓΚΛΕΙΣΤΟΥΣ ΜΕΤΑΛΛΩΡΥΧΟΥΣ

cn_fd3rwwaaja9l

Οι ηρωικοί υπογείτες που για 11η μέρα παραμένουν έγκλειστοι στη στοά 59 του Μεταλλείου Ολυμπιάδας στη συνάντηση που είχαν με τον υποψήφιο βουλευτή της Β’ Αθηνών και θερμό υποστηρικτή τους Άδωνη Γεωργιάδη αφού τον ευχαρίστησαν για την παρουσία του ζήτησαν να επισκεφτεί τη ΒΑ Χαλκιδική ο πρόεδρος της ΝΔ Βαγγέλης Μεϊμαράκης και να δεσμευτεί δημοσίως για τη λειτουργία του μεταλλείου και της επένδυσης.

Από την πλευρά του ο κ. Γεωργιάδης τόνισε πως η επίσκεψη του έγινε κατόπιν εντολής του προέδρου της ΝΔ και πως και ο ίδιος θα επισκεφτεί σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα το μεταλλείο. Υποστήριξε μάλιστα πως η ΝΔ κάνει προσπάθειες με παρεμβάσεις της προς την υπηρεσιακή κυβέρνηση ώστε να αρθεί η άδικη απόφαση του Π. Σκουρλέτη και της παραιτηθείσας κυβέρνησης, ωστόσο αν αυτό δε γίνει μέχρι της εκλογές, όπως είπε αν η ΝΔ τις κερδίσει την επόμενη μέρα κιόλας θα ανοίξει το μεταλλείο.

Είναι πολύ χαρακτηριστική η ατάκα που είπε ο Α. Γεωργιάδης: «Προσωπικά δεν θα ησυχάσω αν δεν ανοίξει το μεταλλείο. Ο κόσμος να χαλάσει αυτό θα γίνει»…

Δείτε και ακούστε κάποια απ’ αυτά που εκτυλίχθηκαν στην Ολυμπιάδα στο βίντεο εδώ.

Εν τω μεταξύ, στο χώρο σύμβολο πλέον της “Στοάς 59” του μεταλλείου της Ολυμπιάδας θα βρεθεί σήμερα στις 11 το πρωί ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ Γιάννης Παναγόπουλος. Πρόκειται για μια επίσκεψη με συμβολισμό και ουσία, αφού μ’ αυτόν τον τρόπο ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ θέλει να επιδώσει τα διαπιστευτήρια της στήριξης και της αμέριστης συμπαράστασης του θεσμικού φορέα που προΐσταται  προς τους αγωνιζόμενους εργάτες του μεταλλείου.

Επιπλέον, ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ θα ενημερώσει για τις ενέργειες που γίνονται από την πλευρά του για να αρθεί αυτή η πρωτοφανής αδικία στα ελληνικά χρονικά, που έχει να κάνει με την απόφαση Π. Σκουρλέτη.

ΠΗΓΗ: politesaristoteli.blogspot.gr, 4/09/2015