ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ

Skouries_15.02.2015

Αύριο θα είναι μια μέρα σταθμός στην ιστορία του εργατικού κινήματος στην Ελλάδα. Έχουν πολλές φορές πραγματοποιηθεί μεγαλειώδεις συγκεντρώσεις σε διάφορα μέρη της Ελλάδας, αλλά το μέγεθος της αυριανής κινητοποίησης από εργαζόμενους μιας και μόνο επιχείρησης είναι πρωτοφανές. Οι τελευταίες πληροφορίες μιλάνε για πολλές δεκάδες λεωφορεία που μίσθωσαν τα σωματεία των εργαζομένων για να τους μεταφέρουν αυτούς, τις οικογένειές τους και τους συγχωριανούς τους στην Αθήνα. Ο αριθμός ξεπερνάει τα 80 !!!

Πρώτη φορά από μια τόσο περιορισμένη γεωγραφικά περιοχή θα εκπορευτεί μια τέτοιων διαστάσεων αγωνιστική δράση.

Ήρθε η ώρα οι εξ αποστάσεως φωστήρες και μυστικοσύμβουλοι των Υπουργείων να καταλάβουν το πρόβλημα των εργαζομένων της Χαλκιδικής.

Ήρθε η ώρα η αριστερή κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ να στρέψει επιτέλους το βλέμμα της και να αντικρύσει με κατανόηση κατάματα τους μεταλλωρύχους εγκαταλείποντας το πολιτικό παιχνίδι που κάποια στελέχη της παίζουν εις βάρους τους.

Ήρθε η ώρα να καταλάβουν οι πάντες την σοβαρότητα της επένδυσης στην Χαλκιδική και να σταματήσουν να ενημερώνονται από λάθος πηγές.

Ήρθε η ώρα των εργαζόμενων που στηρίζουν την τοπική και την ελληνική οικονομία, αλλά συντηρούν και τον κοινωνικό ιστό εκτός αστικών κέντρων και τουριστικών περιοχών.

Ήρθε η ώρα των κατοίκων μεταλλωρύχων της ΒΑ Χαλκιδικής.

Καλό δρόμο σύντροφοι, θα τα πούμε έξω από το Υπουργείο.