ΤΑΞΙΔΙ ΕΞΟΙΚΕΙΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΟΤ

Ταξίδι εξοικείωσης πραγματοποιείται από τον ΕΟΤ έως τις 19 Μαΐου με τη συμμετοχή 4 δημοσιογράφων από την Ολλανδία και το Βέλγιο στη Χαλκιδική. 

Σκοπός του εν λόγω ταξιδιού είναι η προβολή της γαστρονομίας της Ανατολικής Χαλκιδικής. Το KOUZINA 2023, το οποίο στηρίζεται από τον Δήμο Αριστοτέλη, από το Επιμελητήριο Χαλκιδικής και το “TASTE HALKIDIKI”, περιλαμβάνει 32 κύριες και 202 παράλληλες δραστηριότητες. Στη διάρκειά του, εκπρόσωποι τύπου και τουριστικών γραφείων θα εναλλάσσονται σε ένα μηνιαίο πρόγραμμα επισκέψεων, με 30 τοπικά προϊόντα να προβάλλονται στον κόσμο μέσω της μηνιαίας γιορτής.

Στο πλαίσιο αυτής της διοργάνωσης, οι δημοσιογράφοι θα επισκεφτούν τον προορισμό στην έναρξη του προγράμματος, με στόχο την προβολή του στις αντίστοιχες αγορές, ώστε να εντυπωθεί στη συνείδηση των επισκεπτών ο προορισμός όχι μόνο για καλοκαιρινές διακοπές (ήλιος και θάλασσα), αλλά και ως προορισμός γαστρονομίας και ξεχωριστών εμπειριών. Το ταξίδι διοργανώνεται σε συνεργασία με το Δήμο Αριστοτέλη της Ανατολικής Χαλκιδικής, ο οποίος αναλαμβάνει τη φιλοξενία, διανυκτερεύσεις, την υποστήριξη του προγράμματος της επίσκεψης και τις εσωτερικές μετακινήσεις των συμμετεχόντων και την αεροπορική μεταφορά ενός εκ των τεσσάρων συμμετεχόντων.

[ΠΗΓΗ: https://www.tornosnews.gr/, της Σοφίας Κοντογιάννη, 16/5/2023]