ΝΕΑ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΖΩΓΡΑΦΟΥ

Με απόφαση του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα, νέα Αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής ορίζεται η Περιφερειακή Σύμβουλος Κατερίνα Ζωγράφου, μετά την παραίτηση του μέχρι πρότινος Αντιπεριφερειάρχη Γιάννη Γιώργου. 

Η δήλωση της Κατερίνας Ζωγράφου, μετά την ανάληψη των καθηκόντων της:

Έπειτα από μία πορεία εννέα ετών στη διοίκηση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, στην οποία συμπορευθήκαμε με τον Περιφερειάρχη μας κ. Απόστολο Τζιτζικώστα, με αμοιβαία εμπιστοσύνη και κοινό όραμα, σήμερα , η αλληλεπίδραση αυτή αποκτά το μέγιστο βαθμό της.

Είναι τιμή μου , ο ορισμός μου από τον Περιφερειάρχη ως Αντιπεριφερειάρχη Χαλκιδικής, σε μία ιδιαίτερα κρίσιμη περίοδο όπου θα πρέπει να αναδείξουμε το έργο που έχει επιτελέσει η διοίκησή μας και να ολοκληρώσουμε το προγραμματικό μας συμβόλαιο με τους πολίτες της Κεντρικής Μακεδονίας.

Τον ευχαριστώ θερμά !

Η αγωνία , αλλά ταυτόχρονα και η προσδοκία των πολιτών της Χαλκιδικής, να σταθούμε δίπλα τους στα απλά και καθημερινά, στα περίπλοκα και δυσεπίλυτα, αποτελούν την ώθηση και το κίνητρο για μία συνέχιση της διοίκησης με κύριο άξονα την ευημερία του πολίτη και βασική αξία το αίσθημα δικαίου προς αυτόν.

Κατερίνα Ζωγράφου

[ΠΗΓΗ: https://aetoshal.blogspot.com/, 10/4/2023]