ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ: ΗΜΕΡΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΥ ΣΤΟ ΣΤΑΝΟ

Πραγματοποιήθηκε χθες, η πρώτη φιλανθρωπική εθελοντική μας δράση ,σε συνεργασία με το Δήμο Αριστοτέλη και της Αξιοποίηση Τουριστικών Ακινήτων του Δήμου Αριστοτέλη, με στόχο την ευαισθητοποίηση για τον καρκίνο του μαστού. Ευχαριστούμε θερμά το Δήμαρχο Αριστοτέλη Στέλιος Βαλιάνος,και την πρόεδρο της Α.Ξ.Τ.Α.Δ.Α Μαριλένα Ζαμάνη για την άψογη συνεργασία.

Πλήθος κόσμου συμμετείχε στην δράση που περιελάμβανε φύτευση λουλουδιών από τα παιδιά του δημοτικού σχολείου του Στανού και την ομιλία της μαίας, κα. Μαρίας Ευθυμούδη, παρουσία της προέδρου της Α.Ξ.Τ.Α.Δ.Α., κα. Μαρία-Ελένη Ζαμάνη και του Αντιδημάρχου Αριστοτέλη, κ. Νίκο Αυγερινό. Ιδιαίτερη στιγμή αποτέλεσε η ομιλία της γυναίκας του Στανού που μοιράστηκε μαζί μας την ιστορία της όταν νόσησε από τον καρκίνο του μαστού

Ευχαριστούμε,, θερμά όλους όσους μας τιμήσατε με την παρουσία σας. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν οι σεβαστοί μας Πατέρες Νικόλαος Χαλκιάς και Κωνσταντίνος Αγούλας ο βουλευτής Χαλκιδικής κ. Απόστολος Πάνας ,ο αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής κ. Ιωάννης Γιώργος η περιφερειακή σύμβουλος Katerina Zografou,ο πρόεδρος πανελλήνιας ομοσπονδίας ξενοδόχων κ. Γρηγόρης Τάσιος , οι αντιδήμαρχοι του Δήμου Αριστοτέλη κ. Νικόλας Αυγερινός και κ. Γιώργος Θαλασσινός ,ο αντιδήμαρχος Πολυγύρου Χρήστος Κομπόγιαννος ,η υπεύθυνη κοινωνικών δράσεων του Δήμου Πολυγύρου κ. Έφη Κελιαφάνουοι δημοτικοί σύμβουλοι του Δήμου Πολυγύρου κ. Μαρία Αβέρη και κ. Χρήστος Φυλαχτός ,ο πρόεδρος της κοινότητας Στανού κ. Γερακουδης Δημήτρης, και πλήθος κόσμου. Μας δώσατε τεράστια δύναμη και ώθηση, στο ξεκίνημα μας!!

[ΠΗΓΗ: https://ergoxalkidikis.gr/, 30/10/2022]