ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟ… ΒΙΟΛΙ ΤΟΥ!

«Η τελευταία απόφαση του ΣτΕ αποτελεί το πρώτο βήμα δικαίωσης και θεωρώ ότι δημιουργεί νέα δεδομένα, θέτει τα πράγματα σε μια νέα βάση», επιμένει ο γραμματέας της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ και βουλευτής Επικρατείας  Πάνος Σκουρλέτης, μιλώντας την Κυριακή 8 Μαρτίου στην εκδήλωση της Ν.Ε. Χαλκιδικής του ΣΥΡΙΖΑ, στην Ιερισσό, με θέμα «το αναπτυξιακό Μέλλον της Β.Α. Χαλκιδικής», αναφερόμενος στην πρόσφατη απόφαση του ΣτΕ, για την οποία οι Συρζαίοι σύντροφοι εξακολουθούν να ανακυκλώνουν μεταξύτου ςτην ερμηνεία πως ήταν κατά της «Ελληνικός Χρυσός ΑΕ» και υπέρ του ελληνικού Δημοσίου!!!

Έτσι, ο πρωτεργάτης των καθυστερήσεων της επένδυσης μας πληροφόρησε πως «αν αυτή τη στιγμή ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση, θα μπορούσε  αυτό που μας έλεγαν τόσο καιρό, ότι το ελληνικό Δημόσιο κινδυνεύει να πληρώσει αποζημιώσεις στην εταιρεία,  να αντιστραφεί και να διεκδικήσουμε με βάση την παραβίαση των συγκεκριμένων συμβατικών υποχρεώσεων της «Eldorado», αποζημιώσεις,  αποκαταστάσεις και να βάλουμε ένα τέλος σε μια καταστροφική επένδυση».

Ευτυχώς σύντροφε που δεν είναι ο ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση (πως να ήταν άλλωστε…), και δεν θα γίνουμε ακόμα μια φορά διεθνώς ρεζίλι….

(Φωτογραφία από το https://www.xronos.gr/. Αυτοψία των συντρόφων στις Σκουριές…)