ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ KOYZINA 2020

Ο Δήμος Αριστοτέλη και το KOYZINA σας προσκαλούν στην «ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΤΟΥ KOYZINA 2020» η οποία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου στις 11 το πρωί στο συνεδριακό χώρο του The Excelsior, Κομνηνών 10 & Μητροπόλεως 23.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης συντελεστές της 10χρονης διοργάνωσης θα παρουσιάσουν τον τρόπο με τον οποίο «μια γαστρονομική γιορτή αποτέλεσε όχημα ποιοτικής ανάπτυξης ολόκληρης της Ανατολικής Χαλκιδικής».

Στη συνέχεια, εκπρόσωπος του Δήμου Αριστοτέλη θα παρουσιάσει τις δραστηριότητες της διοργάνωσης του 2020, οι οποίες «μπλέκουν» τον πολιτισμό με τον τουρισμό με τρόπο επαγγελματικά υποδειγματικό.

Τέλος, ο Δήμαρχος Αριστοτέλη Στυλιανός Βαλιάνος θα αναπτύξει το σχέδιο δημιουργίας φορέα όπου είκοσι δύο (22) και πλέον τοπικοί παραγωγοί θα ενώσουν τις δυνάμεις τους με εκπροσώπους της τοπικής ξενοδοχειακής οικογένεας αλλά και χώρων εστίασης, σχηματίζοντας brands και γαστρονομικούς πυλώνες που θα εξελίξουν ακόμα περισσότερο την υγιή τουριστική ανάπτυξη στην Ανατολική Χαλκιδική.

[ΠΗΓΗ: https://www.tour-market.gr, 4/11/2019]