Ο ΤΟΛΗΣ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ…

Στεναχωριέται ο κος Παπαγεωργίου με τις δημοκρατικές διαδικασίες που είθισται να ακολουθούνται στα Δημοτικά Συμβούλια… 

Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αριστοτέλη, την Πέμπτη 26/09, και αναφορικά με το θέμα «Αντικατάσταση εκπροσώπων Δήμου Αριστοτέλη στην Επιστημονική Επιτροπή Τήρησης των Περιβαλλοντικών Όρων (Ε.Ε.Τ.Π.Ο.) των έργων α) «μεταλλευτικές-Μεταλλουργικές εγκαταστάσεις μεταλλείων Κασσάνδρας και β) Απομάκρυνση, καθαρισμός και αποκατάσταση χώρου απόθεσης τελμάτων Ολυμπιάδας της εταιρείας Ελληνικός Χρυσός», η μείζων Αντιπολίτευση του κ. Τσακνή πρότεινε ως υποψήφιο τον Τόλη – της «Απαλλαγής» και του «Παρατηρητηρίου» – διότι «κατά κοινή παραδοχή γνωρίζει άριστα το θέμα» (!). Δεν μας εξήγησε ο κος Τσακνής από που προκύπτει αυτό… Από τον εμμονικό αγώνα του κατά των μεταλλείων; …. (Κατά τη δική μας  γνώμη, είναι ο πλέον ακατάλληλος, αφού στο μπλογκ του Παρατηρητηρίου έχουν αποδεδειγμένα αναρτηθεί πολλάκις και fake news, και αισχίστου είδος προπαγάνδα). 

Τέλος πάντων, ο Δήμαρχος αντιπρότεινε τον δημοτικό του σύμβουλο Ευριπίδη Ατζαμή, πρώην μεταλλωρύχο και επί πολλά χρόνια πρόεδρο των Σωματείων εργαζομένων στα Μεταλλεία Κασσάνδρας. Αναφαίρετο δικαίωμά του. Εξ’ άλλου ποιος ξέρει περισσότερα για τα μεταλλεία; Ένας φανατικός πολέμιός τους, ή ένας άνθρωπος εκ των έσω, που δούλεψε πολλά χρόνια σε αυτά; 

Και πάλι το αντιπαρέρχομαι αυτό. Εφ’ όσον υπήρχαν δύο υποψήφιοι, έγινε ψηφοφορία, και με διαφορά μιας ψήφου, εκλέχτηκε ο κος Ατζαμής. Δημοκρατικότατα.

Γέλια βέβαια προκαλεί η γκρίνια του Τόλη πως ο αντιδήμαρχος ψήφισε τον υποψήφιο που πρότεινε η παράταξή του! Τι ήθελε ο κος Παπαγεωργίου; Να προτείνει ο δήμαρχος έναν υποψήφιο και να τον καταψηφίσουν οι δικοί του σύμβουλοι; Επειδή λέει είναι «Ιερισσιώτης»; Κε Παπαγεωργίου οι δημότες δεν χωρίζονται σε «Ιερισσιώτες», «Αρναιώτες» και «Στρατωνίτες»… Διακρίνονται κυρίως σε σκεπτόμενους και μη, σε εμμονικούς και μη, σε γραφικούς και μη. 

Υ.Γ. Απόδειξη της άδικης επίθεσης του κου Παπαγεωργίου αποτελεί το γεγονός ότι τα υπόλοιπα 35 θέματα από τα 36 της ημερήσιας διάταξης πέρασαν από το δημοτικό συμβούλιο ΟΜΟΦΩΝΑ!