ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ “Η ΕΥΡΩΠΗ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ”

Ο διαγωνισμός είναι για άτομα άνω των 18 ετών που διαμένουν στην Χαλκιδική. Το μόνο που χρειάζεσαι  είναι η φωτογραφική σου μηχανή ή το κινητό σου, η αγάπη σου για τη φωτογραφία και πολύ φαντασία.

Στόχος μας, είναι να αναδείξουμε τα έργα που έχουν πραγματοποιηθεί  με την στήριξη της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην Χαλκιδική.

Εάν θέλεις και Εσύ να κερδίσεις το ταξίδι για τρεις μέρες στις Βρυξέλλες  ακολούθησε τα παρακάτω βήματα:

Βήμα 1: Τράβηξε δυο φωτογραφίες (μια καλλιτεχνική και μια κατά την χρήση του έργου)   ένα έργο που έχει πραγματοποιηθεί με ευρωπαϊκά χρήματα .

Βήμα 2: Στείλε με mail στο eu.direct_halkidiki@business-mentality.com τα στοιχεία σου και τις δυο φωτογραφίες στο Europe Direct Halkidiki έως 20  Οκτωβρίου. Όλες οι φωτογραφίες θα ανέβουν στη σελίδα μας στο Facebook(@edichalkidiki) σε άλμπουμ με ονομασία «EuropeNextToYOU -ΗΕυρωπηΔιπλαΣΟΥ» .

Βήμα 3: Ψηφοφορία. Όλοι μπορούν να ψηφίσουν την  αγαπημένη τους φωτογραφία από 22 έως 30 Οκτωβρίου ,κάνοντας like στη σελίδα μας και στην αντίστοιχη  φωτογραφία. Η φωτογραφία με τα περισσότερα like κερδίζει το ταξίδι.

Τέλος, το Νοέμβριο,  θα δημιουργηθεί μια έκθεση φωτογραφίας με τις  φωτογραφίες που πήραν τα περισσότερα like.Η Έκθεση θα ταξιδέψει σε όλη την Χαλκιδική σε δημοσίους χώρους  (Δημαρχεία, Πολιτιστικά Κέντρα, Γυμναστήρια).

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινώνησε μαζί μας.

Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Χαλκιδικής  Europe Direct Halkidiki

Γ. Παπανδρέου & Γ. Καρυωτάκη (γωνία), Εμπορικό Κέντρο ΕΝΩΣΗ, Ν. Μουδανιά

Τ.Κ. 63200, Χαλκιδική, Τηλ.(+30) 2373105142, Mail: eu.direct_halkidiki@business-mentality.com

Facebook: @edichalkidiki, Instagram:  @eu.direct_halkidiki, YouTube channel: Europe Direct Halkidiki 

Web: http://www.europedirect-halkidiki.eu/

 

[ΠΗΓΗ: http://aetoshal.blogspot.com, 16/10/2019]