ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΦΑΜΕΛΛΟΥ: «ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΟΤΙ, ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟΔΕΚΤΗ ΚΑΜΙΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ»!!!

Ξέχασε προφανώς ο πρώην υφυπουργός και νυν τομεάρχης Περιβάλλοντος και Ενέργειας της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Σωκράτης Φάμελλος, πως το αν θα γίνει ή όχι τροποποίηση της Σύμβασης δεν θα αποφασίσει ο ΣΥΡΙΖΑ. Υπάρχουν, δόξα τω θεώ, νομοθεσία, επιτροπές, υπηρεσίες, υπουργεία, αρμόδιοι. 

Προφανώς η πορεία του ζητήματος των Σκουριών, η οποία βαίνει προς επίλυση μετά τις ενέργειες της νέας κυβέρνησης, δεν αρέσει καθόλου στους εχθρούς της ιδιωτικής πρωτοβουλίας και οπαδούς της αποανάπτυξης οι οποίοι κυκλοφορούσαν στο ΥΠΕΝ επί ΣΥΡΙΖΑ!

Ο πανικός με την ομαλοποίηση της κατάστασης στην ΒΑ Χαλκιδική φαίνεται και μόνο από το ότι η σημερινή ΑΥΓΗ έχει τουλάχιστον 3-4 άρθρα «αφιερωμένα» στις άδειες που πήρε η Ελληνικός Χρυσός. Και η Εφημερίδα των Συντακτών, δεν πάει πίσω… Από κοντά…

Ενόχλησε τους υποστηρικτές της κομματικής δικτατορίας το ότι «Το αρμόδιο Υπουργείο συνεργάζεται με την εταιρεία προς τη διαμόρφωση ενός αμοιβαία αποδεκτού αναπτυξιακού σχεδιασμού». Διότι επί ΣΥΡΙΖΑ το κόμμα αποφάσιζε και η κυβέρνηση εκτελούσε ερήμην των υπολοίπων ενδιαφερομένων. 

Σύντροφοι, αυτά τελειώσανε… Μπορείτε να φωνάζετε όσο θέλετε από τα έδρανα της αντιπολίτευσης και να γράφετε πύρινα άρθρα στα στρατευμένα ΜΜΕ, αλλά είναι ώρα να γίνει και δουλειά  για το καλό του τόπου που τόσα χρόνια ρημάξατε με τις εμμονές, τις ιδεοληψίες και την παροιμιώδη πλέον ανικανότητά σας…

Καλά τα λέγατε σύντροφοι… Σίγουρα γυρίσαμε σελίδα!