ΔΥΣΚΟΛΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΒΑΛΛΙΑΝΟΥ…

Μπορεί ο νεοεκλεγής δήμαρχος Αριστοτέλη Στέλιος Βαλλιάνος να έχει εκδηλώσει και δηλώσει τις καλύτερες των προθέσεων όσον αφορά την επιστροφή του δήμου στην «κανονικότητα» και την αποστροφή από τις ασκήσεις διχόνοιας και διαμάχης, αλλά κατά τα φαινόμενα το έργο του μόνο εύκολο δεν θα είναι…

Πολλοί οι στεναχωρημένοι που έχασαν τη «δική τους» antigold δημοτική αρχή Ζουμπά, και ακόμα περισσότεροι οι στεναχωρημένοι που έχασαν τη «δική τους» κυβέρνηση της αποανάπτυξης και αναξιοκρατίας.

Ήδη το στίγμα έχει δοθεί… Ο νέος δημοτικός σύμβουλος Τόλης Παπαγεωργίου θα παλέψει λυσσασμένα να αποδείξει πως άξια έχει αυτοδιοριστεί θεματοφύλακας του περιβάλλοντός μας, η κα Κυριακή Μάλαμα θα παλέψει εξίσου για να αποδειχθεί άξια της προκατόχου της Ιγγλέζη, ο ΣΥΡΙΖΑ Χαλκιδικής τώρα από τη θέση της αντιπολίτευσης θα οργιάσει και –ας βγω ψεύτης–, φοβάμαι πως θα υπάρξει κλιμάκωση των αντιδράσεων όταν αρχίσουν να βγαίνουν οι άδειες, όπως έχει προαναγγείλει η κυβέρνηση.

Αν τώρα ο κος Βαλλιάνος έχει το μαγικό ραβδί, δεν το γνωρίζω… Μακάρι… Αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν πρέπει να γνωρίζει ο άνθρωπος τι θα αντιμετωπίσει.

Να και ένα μικρό δείγμα δημιουργικότητας από τους antigold φίλους μας.

Χαρακτηριστικό δείγμα προπαγάνδας. Χωρίς τη λεζάντα, όλοι βλέπουμε μια χαρά παραλία. Με τη λεζάντα ο καθένας φαντάζεται ότι θέλει…