ΝΕΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ

Συμμαχία Πολιτών για το Δήμο Αριστοτέλη

Ανακοίνωση υποψηφιότητας για τον Δήμο Αριστοτέλη από την δημοτική παράταξη «Συμμαχία Πολιτών για το Δήμο Αριστοτέλη» με υποψήφιο δήμαρχο τον Γιώργο Ζ. Λαμπράκη.

Αγαπητές Συνδημότισσες Αγαπητοί Συνδημότες

Στις εκλογές που θα διεξαχθούν στις 26 Μαΐου δε θα αναδειχθεί απλώς η Νέα Δημοτική Αρχή που θα διαχειριστεί για τα επόμενα πέντε χρόνια την τύχη αυτού του ευλογημένου Δήμου που φέρει το όνομα του μεγάλου μας φιλόσοφου Αριστοτέλη. Θα αναδειχθεί η Δημοτική Αρχή που θα οδηγήσει τον τόπο μας μακριά από μικροκομματισμούς και λαϊκισμούς, σε μια Νέα Εποχή Δημιουργίας και Ανάπτυξης, δίνοντας επιτέλους πνοή στα όνειρα των νέων ανθρώπων του τόπου μας.

Πιστός στις Αρχές της Ανανέωσης, της Ενότητας, της Συνεργασίας και της Προσφοράς παίρνω την πρωτοβουλία και αναλαμβάνω την ευθύνη σύστασης της ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ – ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΗΣ Παράταξης “Συμμαχία Πολιτών για το Δήμο Αριστοτέλη”. Με απόλυτη συναίσθηση της τιμής και της ευθύνης, θέτω τον εαυτό μου στην υπηρεσία του κοινού συμφέροντος, πιστεύοντας ακράδαντα ότι η ενασχόληση με την Τοπική Αυτοδιοίκηση αποτελεί ύψιστο καθήκον. Έχω μάθει να αγωνίζομαι με ήθος, διαλλακτικότητα, επιμονή και σθένος για την επίτευξη του κοινού καλού και δεσμεύομαι πως αυτό θα πράξω καθ’ όλη την διάρκεια της θητείας μου προκειμένου να συστήσω μια Δημοτική Αρχή με στοιχεία αξίας και ηθικής, μια Δημοτική Αρχή που θα αναφέρεται στους Δημότες και θα τους υποστηρίζει.

Με όραμα, μαζί με αξιόλογους και επιτυχημένους ανθρώπους που διαθέτουν γνώση, εμπειρία, διάθεση και αγάπη για τον τόπο μας, να οδηγήσω το “Δήμο Αριστοτέλη” σε μια νέα εποχή, ζητώ την συστράτευση όλων των συνδημοτών για την πορεία προς το καλύτερο αύριο που αξίζουμε. Το αύριο ενός Δήμου ΕΝΩΜΕΝΟΥ, με στόχο την ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ και την ΑΝΑΠΤΥΞΗ, την ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ και την ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ.

Με εκτίμηση, ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ για το Δήμο Αριστοτέλη».

Γιώργος Ζ. Λαμπράκης

 

[ΠΗΓΗ: http://www.xalkidikipolitiki.gr, 8/4/2019]