ΑΠΟΛΥΤΟΣ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΣΚΡΕΚΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ

«Η Νέα Δημοκρατία υποστηρίζει την ολοκλήρωση της εμβληματικής επένδυσης στις Σκουριές της Χαλκιδικής, με όρους αειφορίας και προστασίας του περιβάλλοντος, διασφαλίζοντας τις χιλιάδες θέσεις εργασίας και την ανάπτυξη στην περιοχή.»

Ο Κώστας Σκρέκας, τομεάρχης Ενέργειας & Περιβάλλοντος της ΝΔ έδωσε συνέντευξη για σχετικά θέματα στην εβδομαδιαία εφημερίδα «Παρασκήνιο». Ο δημοσιογράφος Φίλης Καϊτατζής στα πλαίσια της συνέντευξης έκανε στον κο Σκρέκα και την εξής ερώτηση, σχετικά με το έργο στην Χαλκιδική:

Τι θα κάνετε με τις Σκουριές και που βρισκόμαστε σήμερα;

«Η υπόθεση της επένδυσης της εταιρείας Ελληνικός Χρυσός στη Χαλκιδική αποδεικνύει ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δεν θέλει τις ξένες επενδύσεις. Η τύχη της μεγαλύτερης άμεσης ξένης επένδυσης στην Ελλάδα εξαρτάται από τα «καπρίτσια» μιας κυβέρνησης Οι καθυστερήσεις στις αδειοδοτήσεις μπορεί να ικανοποιήσουν τους ιδεοληπτικούς της κυβέρνησης, μπορεί όμως να στοιχίσουν στη χώρα εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ για αποζημιώσεις. Η Νέα Δημοκρατία υποστηρίζει την ολοκλήρωση της εμβληματικής επένδυσης στις Σκουριές της Χαλκιδικής, με όρους αειφορίας και προστασίας του περιβάλλοντος, διασφαλίζοντας τις χιλιάδες θέσεις εργασίας και την ανάπτυξη στην περιοχή. Σε συνεργασία με την εταιρεία, είμαστε σε θέση να δώσουμε το μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση, εντός και εκτός των συνόρων, ότι η Ελλάδα αποτελεί έναν ελκυστικό επενδυτικό προορισμό όπου επικρατούν κανόνες, χωρίς αυθαίρετες και αντί αναπτυξιακές επιλογές».