ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΤΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΆΡΣΗΣ ΒΑΡΩΝ ΣΤΟΝ ΠΟΛΥΓΥΡΟ!

 

Με τεράστια επιτυχία ολοκληρώθηκαν τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Άρσης Βαρών Ανδρών – Γυναικών, Νέων Ανδρών – Νέων Γυναικών, Εφήβων – Νεανίδων, Παίδων – Κορασίδων που διεξήχθησαν στον Πολύγυρο. Τέσσερα Πανελλήνια ρεκόρ, σπουδαίες επιδόσεις και το Κλειστό Γυμναστήριο γέμισε από κατοίκους του Πολυγύρου που θέλησαν να δουν από κοντά τους πρωταθλητές, αλλά και τους Ολυμπιονίκες.

Οι συμμετοχές στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα ξεπέρασαν κάθε προσδοκία, με αποτέλεσμα να γίνουν δύο γκρουπ στις περισσότερες κατηγορίες. Η περιοχή του Πολυγύρου από την Παρασκευή έως την Κυριακή έζησε σε ρυθμούς Άρσης Βαρών και είναι χαρακτηριστικό ότι όλα τα καταλύματα εντός Πολυγύρου, αλλά και στα γειτονικά χωριά ήταν ασφυκτικά γεμάτα! Μαθητές Γυμνασίου είχαν την ευκαιρία να πιάσουν για πρώτη φορά στη ζωή τους μπάρα και να μάθουν την Ολυμπιακή Αρση βαρών, ενώ από την Παρασκευή που ξεκίνησαν οι αγώνες, οι κάτοικοι της περιοχής παρακολούθησαν την πολύωρη αγωνιστική δράση.

Το Πανελλήνιο πρωτάθλημα διεξήχθη υπό την αιγίδα του Δήμου Πολυγύρου και τη στήριξη των Εθνικών χορηγών της ΕΟΑΒ, Ελληνικός Χρυσός Α.Ε., Όμιλος εταιριών υγείας ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ, Cosmote, καθώς και του υποστηρικτή χορηγού των αγώνων Άθως Εμφιαλωτική Α.Ε.

Στους Άντρες πρωταθλητής σύλλογος αναδείχτηκε ο ΠΑΟΚ με 487β. και ακολούθησε ο Πανελλήνιος με 453β.. Την τρίτη θέση κατέλαβε ο Αριστοτέλης Τριανδρίας με 422β. Στους Νέους Άνδρες ο Μίλωνας Νέας Σμύρνης πρώτευσε με 351β. και ακολούθησε από κοντά η Ολυμπιάδα Πάρου με 346β.. Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε ο Σπόρτινγκ με 328β. Στους Εφήβους η Ολυμπιάδα Πάρου στέφθηκε πρωταθλήτρια Ελλάδας με 498 β. και ακολούθησαν Σπάρτακος Ιωαννίνων με 316β. και Κρόνος με 264β. Στους Παίδες το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η Ολυμπιάδα Πάρου με 485β.. Το ασημένιο η ΑΕΚ με 275β. και το χάλκινο ο Σπάρτακος Ιωαννίνων με 271β.

Δείτε εδώ αναλυτικά τους νικητές σε κάθε κατηγορία.

 

[ΠΗΓΗ: http://aetoshal.blogspot.gr, 11/12/2017]