ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΡΕΚΟΡ ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΆΡΣΗΣ ΒΑΡΩΝ ΣΤΟΝ ΠΟΛΥΓΥΡΟ

Εντυπωσιακή ήταν η πρώτη ημέρα των Πανελληνίων Πρωταθλημάτων Ανδρών – Γυναικών, Νέων Ανδρών – Νέων Γυναικών, Εφήβων – Νεανίδων, Παίδων – Κορασίδων που διεξάγεται στον Πολύγυρο. Το θέαμα των αγώνων ήταν ιδιαίτερα υψηλό και με το «καλημέρα» σημειώθηκε ένα νέο Πανελλήνιο ρεκόρ. Η Μαρία Καρδαρά στην κατηγορία των 53κ. στην κίνηση του ζετέ σήκωσε 81 κιλά κι έσπασε το Πανελλήνιο ρεκόρ Κορασίδων της Κωνσταντίνας Μπεντέλη που κρατούσε από το 2009. (Δείτε εδώ την προσπάθεια).

Μικροί και μεγάλοι φίλοι της Αρσης Βαρών, γέμισαν από το πρωί το κλειστό γυμναστήριο και με τις ιαχές τους ενθάρρυναν τους αθλητές και τις αθλήτριες. Στις Γυναίκες ο Σπάρτακος Ιωαννίνων στέφθηκε πρωταθλητής σύλλογος, καθώς κατέκτησε 321 β. Στη δεύτερη θέση βρέθηκε ο Πανελλήνιος με 291β. και στην τρίτη θέση ο ΦΟ Αριδαίας. Ο Σπάρτακος Ιωαννίνων πρώτευσε και στις Νέες Γυναίκες με 257 βαθμούς. Στις Νεάνιδες πρωταθλητής σύλλογος αναδείχτηκε ο ΦΟ Αριδαίας με 214 βαθμούς, ενώ στις Κορασίδες την πρώτη θέση κατέλαβε ο Κύδων Χανίων με 22 βαθμούς.

Το Πανελλήνιο πρωτάθλημα διεξάγεται υπό την αιγίδα του Δήμου Πολυγύρου και τη στήριξη των Εθνικών χορηγών της ΕΟΑΒ Ελληνικός Χρυσός Α.Ε., Ομιλος εταιριών υγείας ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ, Cosmote, καθώς και του υποστηρικτή χορηγού των αγώνων Άθως Εμφιαλωτική Α.Ε.

Δείτε εδώ τα highlights της πρώτης ημέρας.

 

[ΠΗΓΗ: http://aetoshal.blogspot.gr/, 9/12/2017]