ΛΑΜΨΗ ΠΑΡΑΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΩΝ ΣΤΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΩΝ ΚΟΡΥΦΑΙΩΝ ΤΟΥ 2016. ΒΡΑΒΕΙΟ ΧΟΡΗΓΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ

EPE-Pelagia_Karanikola-9676Πραγματοποιήθηκε η βράβευση των κορυφαίων Παραολυμπιονικών για το 2016 σε μια λαμπερή εκδήλωση με όλους τους αθλητές να βρίσκονται εκεί. Το απαιτούσε άλλωστε και η περίσταση, αφού οι Έλληνες αθλητές και αθλήτριες, βρέθηκαν και πάλι όλοι μαζί, σχεδόν 5 μήνες μετά τη διοργάνωση του Ρίο, εκεί όπου η χώρα μας κατέκτησε συνολικά 13 μετάλλια. Μαζί σε αυτήν την γιορτή βρέθηκαν και οι προπονητές τους, αλλά και οι χορηγοί, υποστηρικτές και συνεργάτες της ΕΠΕ και της ΕΑΟΜ -ΑμεΑ, που βοήθησαν τα μέγιστα στον δρόμο για την Βραζιλία και τον τελικό απολογισμό μεταλλίων. Οι δύο φορείς του Παραολυμπιακού αθλητισμού, δεν ξέχασαν και τον αείμνηστο πρέσβη της Ελλάδας στην Μπραζίλια, Κυριάκο Αμοιρίδη, ο οποίος όπως τόνισε ο πρόεδρος της ΕΠΕ και της ΕΑΟΜ -ΑμεΑ, Γιώργος Φουντουλάκης βρέθηκε στο πλευρό της ελληνικής αποστολής καθ’ όλη τη διάρκεια των αγώνων.

Ο κ. Φουντουλάκης, στη βασική του ομιλία ζήτησε από την πολιτική και αθλητική ηγεσία να σταθούν στο πλευρό της ΕΠΕ και της ΕΑΟΜ- ΑμεΑ ώστε να μην επιτρέψουν να σβήσει η λάμψη του Ρίο, ενώ επεσήμανε πως οι δύο φορείς ήδη έχουν ξεκινήσει τον προγραμματισμό για τις νέες αγωνιστικές προκλήσεις που υπάρχουν από τώρα έως και τους Χειμερινούς Αγώνες της Κορέας αλλά και τους Θερινούς Αγώνες του Τόκιο.

Εκτός από τους αθλητές, βραβεύτηκαν και οι χορηγοί, υποστηρικτές και συνεργάτεςτης ΕΠΕ και της ΕΑΟΜ – ΑμεΑ (ΟΠΑΠ ΑΕ, ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ, SAMSUNG, NOVA, ΥΓΕΙΑ, ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ, ΕΡΤ, ALLIANZ, ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ, ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ ΑΕ, ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ, PRESSIOUS AR VAN I TIDIS, GARNIER L OREAL, ΔΕΠΑ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ, INTERBUS).

Την εκδήλωση τίμησαν μεταξύ άλλων με την παρουσία τους η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Αφροδίτη Σταμπουλή ως εκπρόσωπος του προέδρου της Βουλής, ο γγ Αθλητισμού Ιούλιος Συναδινός ως εκπρόσωπος της κυβέρνησης, ο Αρχιμανδρίτης Πατήρ Κύριλλος Κεφαλόπουλος, ο Ολυμπιονίκης Πύρρος Δήμας, και άλλοι πολλοί.

[ΠΗΓΗ: ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ, 03/02/2017]