«ΒΡΑΒΕΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΞΙΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ»: ΓΙΑ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΥΝΕΧΗ ΧΡΟΝΙΑ, ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΞΕΧΩΡΙΣΑΝ ΤΟ 2014

12321538_519124564928391_5431414013274075754_nΤο βραβείο Εταιρικής Κοινωνικής Υπευθυνότητας στην «Ελληνικός Χρυσός Α.Ε.»

Ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (ΣΒΒΕ) σε συνεργασία με την εφημερίδα “Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ”, διοργάνωσε εχθές βράδυ, Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 19:00’ στο ξενοδοχείο The Met Hotel της Θεσσαλονίκης, την τελετή απονομής Βραβεία «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΞΙΑ Βορείου Ελλάδος», για τη βράβευση επιχειρήσεων που ξεχώρισαν για τις επιδόσεις τους στον επιχειρηματικό και κοινωνικό στίβο κατά το 2014.

Τα Βραβεία «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΞΙΑ Βορείου Ελλάδος», αποτελούν ένα θεσμό βράβευσης μεταποιητικών επιχειρήσεων της Βόρειας Ελλάδας, που διοργανώνεται για τέταρτη συνεχή χρονιά, σε αναγνώριση του σημαντικού έργου που επιτελεί η βιομηχανία, εν μέσω της πρωτόγνωρης οικονομικής κρίσης που ταλανίζει την ελληνική οικονομία.

Στην τελετή βράβευσαν τις επιχειρήσεις, η Υφυπουργός Βιομηχανίας, κα Θεοδώρα Τζάκρη, ο Σύμβουλος Διοίκησης Εμπορικής & Αγροτικής Τραπεζικής  της Τράπεζας Πειραιώς κ. Χριστόδουλος Αντωνιάδης, ο Διευθύνων Σύμβουλος  του Ομίλου Χρηματιστηρίου Αθηνών, κ. Σωκράτης Λαζαρίδης, ο Πρύτανης του Αριστοτελείου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης, Καθ. Περικλής Μήτκας, ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, Καθ. Αχιλλέας Ζαπράνης, ο Πρόεδρος του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος  Καθ. Κώστας Γραμμένος και η Εμπορική Διευθύντρια της Εφημερίδας “Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ” κα Νατάσα Μπουτεράκου.

Την παρουσίαση και τον συντονισμό της τελετής των βραβείων έκανε η γνωστή δημοσιογράφος, κα Μαρία Νικόλτσιου.

Στο πλαίσιο του θεσμού «Ελληνική Αξία», στην Ελληνικός Χρυσός απονεμήθηκε το βραβείο Εταιρικής Κοινωνικής Υπευθυνότητας του ΣΒΒΕ.

Κύριος Χορηγός της εκδήλωσης ήταν η Τράπεζα Πειραιώς.