ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΑΡΓΥΡΗ ΤΣΑΚΝΗ ΣΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΜΕΤΑΛΛΕΙΩΝ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ ΜΕΣΩ FaceBook

symvoliki_katalipsi_sto_dimarxeio_arnaias_1

«Είναι γνωστή η θέση της δημοτικής μας παράταξης “Κίνημα Ανάπτυξης” για το θέμα των μεταλλείων της ΒΑ Χαλκιδικής, η οποία αποτελούσε μέρος του προεκλογικού προγράμματος, βάσει του οποίου εκλεχθήκαμε ως δημοτική αρχή του Δήμου Αριστοτέλη. Η θέση αυτή ουσιαστικά μεταφέρθηκε και ως απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αριστοτέλη.

Σήμερα σε συνάντηση που είχα –ως εκπρόσωπος της δημοτικής αρχής– με τους Προέδρους των σωματείων των εργαζομένων στα μεταλλεία Κασσάνδρας, δεσμεύτηκα να μεταφέρω το ψήφισμα που μου δόθηκε, καθώς και το θέμα που προέκυψε σχετικά με τις θέσεις εργασίας τους, τόσο στο Δήμαρχο, όσο και στο επερχόμενο Δημοτικό Συμβούλιο, που θα καθοριστεί άμεσα για τις επόμενες ημέρες.

Βάσει των παραπάνω και για την αποφυγή οποιασδήποτε παρεξηγήσεως, καθώς διανύουμε μία πολύ κρίσιμη περίοδο, θα ήθελα να ξεκαθαρίσω ότι ουδέποτε δεσμεύτηκα σχετικά το παρακάτω που μου αποδίδεται μέσω ανακοίνωσης των Προέδρων των σωματείων των εργαζομένων στα μεταλλεία Κασσάνδρας :

“Οι Πρόεδροι των Σωματείων εργαζομένων στα Μεταλλεία Κασσάνδρας, παρέδωσαν το ψήφισμα τους στον αντιδήμαρχο κ. Τσακνή και διασφάλισαν ότι το θέμα τους θα τεθεί ανοιχτά στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο, που θα λάβει χώρα απόψε, αργά το απόγευμα”.

Επισημαίνω πως ότι η σύγκλιση Δημοτικού Συμβουλίου απαιτεί την αποστολή πρόσκλησης στα μέλη του τουλάχιστον τρία εικοσιτετράωρα πριν την συνεδρίαση.»

respentza.blogspot, 26/08/2015