ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ;

vouliarthro2

Άρωμα εκλογών έχουν οι ανακοινώσεις του antigold τύπου που εμφανίζονται τελευταία στις εφημερίδες… Για παράδειγμα το σημερινό «αγωνιστικό» δημοσίευμα της «Δημοκρατίας» με τον τίτλο «Αλέξη μας πούλησες»!!! Στο άρθρο το μέλος του συντονιστικού φορέων και συλλόγων Σταγείρων Ακάνθου κατά της μεταλλουργίας χρυσού Γιάννης Βερβερίδης, δηλώνει… ευθαρσώς:

«Δεν του συγχωρούμε το ότι μας έδωσε υποσχέσεις και τώρα τα άλλαξε. Είπαμε να δείξουμε κατανόηση, όμως πάντα θα υπάρχει κάτι. Τη μια θα είναι οι Ευρωπαίοι, την άλλη το Μνημόνιο, την τρίτη η οικονομία. Φτάνει πια με την κατανόηση». Σύμφωνα με τον ίδιο, η κινητοποίηση της Κυριακής δεν θα είναι η μόνη αλλά η αρχή μιας σειράς ενεργειών, που θα δείξουν ότι το κίνημα κατά του χρυσού είναι εδώ και κανείς δεν μπορεί να το κοροϊδέψει. «Την Κυριακή θα φτάσουμε στις Σκουριές με οποιοδήποτε κόστος. Δεν έχουμε άλλες επιλογές» λέει χαρακτηριστικά.

Αυτό το τελευταίο δεν μου άρεσε καθόλου… Ακούτε κε Πανούση; «Με κάθε κόστος»… Τι εννοούν οι ποιητές της Ιερισσού; Θα έχουμε πάλι μπάχαλο, αυτή τη φορά με τη συνδρομή των εισαγόμενων ακτιβιστών του Beyond Europe από τη Γερμανία;;;