ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΜΕΤΑΛΛΕΙΩΝ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΒΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

IMG_1709
Προς συντοπίτες και φίλους, αλληλέγγυους του αγώνα μας.

Για την 16η του Απρίλη
Από την Τετάρτη το απόγευμα, κάτοικοι της Χαλκιδικής, άντρες, γυναίκες, άνθρωποι όλων των ηλικιών, ήμασταν επί ώρες καθ’ οδόν από τα χωριά μας για την Αθήνα. Διαδηλώσαμε από το πρωί της Πέμπτης στο κέντρο της πόλης και δώσαμε την κρισιμότερη μάχη ως τώρα. Διαδηλώσαμε ηχηρά αλλά ειρηνικά, γιατί αυτό είναι το ποιόν των πραγματικών Χαλκιδικιωτών.
Η μαζικότητα της κινητοποίησης ήταν μοναδική και επιστρέψαμε στη Χαλκιδική ΝΙΚΗΤΕΣ! Επιστρέψαμε νικητές γιατί η φωνή μας ακούστηκε. Γιατί η αλήθεια μας καταγράφηκε. Γιατί καταλάβαμε πια κι εμείς οι ίδιοι τη δύναμη μας. Και όλα αυτά χάρη σε όλους εσάς.

 

Η υποστήριξη που λάβαμε από σύσσωμη την τοπική κοινωνία της Χαλκιδικής, μας γέμισε συγκίνηση, θάρρος και δύναμη!

Δεν θα κάνουμε πίσω. Δεν μπορούμε να κάνουμε πίσω. Τώρα, χρωστάμε σε αυτούς τους χιλιάδες ανθρώπους που διαδήλωσαν μαζί μας, στις γυναίκες που δραστηριοποιήθηκαν δυναμικά, στους επαγγελματίες και τους εμπόρους που συνεισέφεραν τα μέγιστα, σε όλους εσάς, τη νίκη αυτού του αγώνα.
Το πιο θερμό και το πιο μεγάλο, από καρδιάς ευχαριστώ, ίσως και να είναι λίγο.
Συνεχίζουμε τις κινητοποιήσεις μας ενωμένοι, οι χιλιάδες πραγματικοί κάτοικοι της ΒΑ Χαλκιδικής που αγωνιούμε ειλικρινά για το μέλλον του τόπου μας. Συνεχίζουμε πιστεύοντας στην υποστήριξη κι άλλων Ελλήνων πολιτών. Συνεχίζουμε ελπίζοντας σε άμεση λύση στο θέμα μας.
Να είστε όλοι καλά!
Σας ευχαριστούμε για όλα!
Σωματείο Επιστημονικού Προσωπικού Μεταλλείων Κασσάνδρας «Ο Αριστοτέλης»
Ο πρόεδρος
Δημήτριος Μπάλλας
Σωματείο Εργατοτεχνιτών και Υπαλλήλων Μεταλλείων Κασσάνδρας “Αγία Βαρβάρα”
Ο πρόεδρος
Γεώργιος Χατζής
Σωματείο Υπογειτών Μεταλλείων Κασσάνδρας
Ο πρόεδρος
Χρήστος Ζαφειρούδας