Η FORMULA 1 ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Η πρωταθλήτρια ομάδα της Formula 1 καταφθάνει στη Θεσσαλονίκη για ένα «επικό» showrun στις 23 Σεπτεμβρίου 2023.

Ο πρώην οδηγός της F1, Patrick Friesacher, θα τρέξει στη Νέα Παραλία της Θεσσαλονίκης με το μονοθέσιο του Sebastian Vettel, που κέρδισε το πρωτάθλημα το 2011.

Το Red Bull Showrun και η ALUMIL ως exclusive partner, φέρνουν στην Ελλάδα την πανίσχυρη RB7, ένα από τα πιο κυρίαρχα μονοθέσια στην ιστορία της Formula 1! Το 750 ίππων μονοθέσιο, με οκτακύλινδρο κινητήρα 2.400 κ.εκ. και 18.000 στροφών ανά λεπτό, έχει κατακτήσει 18 από τις 19 poles, ενώ κατέγραψε συνολικά 12 νίκες το 2011, χαρίζοντας στην Oracle Red Bull Racing το δεύτερό της διπλό πρωτάθλημα οδηγών και κατασκευαστών.

Η RB7 θα τρέξει κατά μήκος της Νέας Παραλίας της Θεσσαλονίκης, με αφετηρία το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, παρουσιάζοντας την πραγματική δύναμη του κινητήρα V8. Γρήγορες ευθείες & στροφές, donuts και burnouts θα μεταμορφώσουν τον εμβληματικό παραλιακό πεζόδρομο της πόλης στο απόλυτο κέντρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Πέρα από την RB7, εκείνη τη μέρα θα δεις και: – Drifting με τις G82 BMW M4 και τους Red Bull Driftbrothers, τον Elias & Johannes Hountondji. Δύο αδέλφια από τη Γερμανία, με πολλά πρωταθλήματα σε διεθνείς διαγωνισμούς drifting και μία θέση στο τοπ 10 των καλύτερων οδηγών παγκοσμίως. – Stunt riding με το Suzuki GSX600R και τον Λιθουανό Arūnas “Aras” Gibieža, έναν από τους πιο γνωστούς freestyle riders στον κόσμο.

Η πλατεία όπου δεσπόζει το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου θα μεταμορφωθεί σε μια μεγάλη γιορτή του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Εκεί θα έχεις την ευκαιρία να δεις από κοντά το αυθεντικό paddock της Oracle Red Bull Racing με τους μηχανικούς της ομάδας να ετοιμάζουν το μονοθέσιο, να τρέξεις το δικό σου αγώνα στα Red Bull simulator playseats, να τεστάρεις τα αντανακλαστικά σου ακριβώς όπως κάνουν οι πιλότοι της F1 στο reaction game, να δεις πόσο γρήγορα μπορείς να αλλάξεις ελαστικά στο F1 Pit Stop display, να αγοράσεις merchandize του event και της Oracle Red Bull Racing. Φυσικά κατά τη διάρκεια του event θα μπορείς να κάνεις “refuel” με φαγητό και άφθονο παγωμένο Red Bull.

[ΠΗΓΗ: https://ergoxalkidikis.gr/, 17/9/2023]