ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ: ΚΑΛΕΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ ΣΤΟ 5Ο ΒΑΡΟΜΕΤΡΟ

Ξεκίνησε η διενέργεια της έρευνας που διεξάγεται στο πλαίσιο του 5ου δίμηνου Βαρόμετρο της Οικονομίας της Χαλκιδικής, όπως αναφέρει το τοπικό Επιμελητήριο σε επιστολή του προς τα μέλη του.

Όπως, επίσης, σημειώνεται στην επιστολή η συμμετοχή των μελών αν και είναι προαιρετική, είναι απαραίτητη.

Η εκπόνηση του 5ου Βαρόμετρου Οικονομικής Συγκυρίας αφορά στο χρονικό διάστημα Δεκεμβρίου 2022 – Ιανουαρίου 2023 και θα καταγράψει τις απόψεις για μια σειρά επίκαιρων ζητημάτων, αλλά και θεμάτων που αφορούν στην πορεία των επιχειρήσεων.

Η επιστολή

Ειδικότερα, στην επιστολή του ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής, Γιάννης Κουφίδης αναφέρει τα εξής:

«Αγαπητά μέλη,

Το Επιμελητήριο Χαλκιδικής προχωρά στην εκπόνηση του 5ου Βαρόμετρου Οικονομικής Συγκυρίας, για το διάστημα Δεκεμβρίου 2022 – Ιανουαρίου 2023, προκειμένου να καταγράψει τις απόψεις σας για μια σειρά επίκαιρων ζητημάτων, αλλά και θεμάτων που αφορούν στην πορεία των επιχειρήσεων σας.

Το Βαρόμετρο Οικονομικής Συγκυρίας, που εγκαινιάστηκε τον Απρίλιο του 2022, αποτελεί μια ηλεκτρονική δίμηνη έρευνα, στην οποία σας καλούμε να συμμετέχετε.

Μέσω ενός link που θα λαμβάνετε με το newsletter του Επιμελητηρίου αλλά και με την εβδομαδιαία ενημέρωση θα έχετε τη δυνατότητα να απαντήσετε σε ερωτήσεις που αφορούν την επικαιρότητα, αλλά και την πορεία της επιχείρησης σας.

Το link της έρευνας θα βρίσκεται αναρτημένο και σε ειδικό banner του ιστότοπου του Επιμελητηρίου (www.epihal.gr). Το βαρόμετρο, θα πραγματοποιείται κάθε δίμηνο και τα αποτελέσματα του θα ανακοινώνονται μέσω δελτίων Τύπου.

Αν επιθυμείτε μπορείτε να δηλώνετε στο τέλος της έρευνας το e-mail σας, ώστε να σας αποστέλλονται προσωπικά τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης.

Η συμμετοχή σας αν και προαιρετική είναι πολύ σημαντική για εμάς!

Ακολουθεί το link της έρευνας, στην οποία σας καλούμε να συμμετέχετε: https://ee.kobotoolbox.org/single/3c197d94762a4dd6ef39477f90ae0f83».

 

[ΠΗΓΗ: https://www.grtimes.gr/, 13/12/2022]