Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΑΣ ΥΠΟΘΕΣΗ!

Χριστός Ανέστη! “Αναστάς ο Ιησούς από του τάφου καθώς προείπεν, Έδωκεν ημίν την αιώνιον ζωήν και το μέγα έλεος.”

Πάσχα σημαίνει έξοδος. Σημαίνει τη διάβαση από την περιοχή της οδύνης στον χώρο της ελπίδας. Το μεγάλο γεγονός της νίκης της ζωής επί του θανάτου με την Ανάσταση του Χριστού, είναι ο θρίαμβος της ζωής και η συντριβή όσων επιβουλεύονται την αλήθεια και προσπαθούν να επιβάλλουν το σκότος.

Να ευχηθούμε τόσο η χώρα μας αλλά και εμείς ως πολίτες της χώρας αυτής να φτάσαμε στο τέλος του Γολγοθά που ανεβαίνουμε τα τελευταία δύο χρόνια.

Να ευχηθούμε σε όλους μας καλή ψυχική ανάσταση!

Ας αντισταθούμε με όποιον τρόπο μπορεί ο καθένας στην θλίψη και ας πιστέψουμε ότι μπορούμε να κάνουμε το προσωπικό μας και γιατί όχι και ένα “συλλογικό” θαύμα!

Ας μετακυλήσουμε την πλάκα του φόβου από τις καρδιές μας” για να φανεί και πάλι κενός ο τάφος και να αναδειχθεί η ζωή ελεύθερη από την θλίψη και την απελπισία.

Η Ανάσταση λοιπόν σε είναι η αληθινή πλημμύρα φωτός μέσα στην καρδιά μας, η εξάλειψη των σκοτεινών μερών του χαρακτήρα μας και η Αναγέννηση του εαυτού μας. Η κάθε Ανάσταση όμως, απαιτεί την αναμέτρηση με το σκότος και η κάθε Αναγέννηση με τη σειρά της, απαιτεί τον μόχθο. Η καθημερινότητά μας βιώνει συνεχώς την προσπάθεια του κακού να δηλητηριάζει τη ζωή μας και να πληγώνει την ελπίδα μας. 

Όμως Χριστός Ανέστη!!!

Δεν πρέπει να τους αφήσουμε να σκοτώσουν και την ελπίδα μας …

Η Ανάσταση δεν θα αργήσει να έρθει αρκεί να την πιστέψουμε!

[ΠΗΓΗ: nautilia.gr/, infititis.gr/]