ΤΟ ΆΛΣΟΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΣΤΑ ΣΤΑΓΕΙΡΑ, ΑΝΟΙΞΕ ΤΙΣ ΠΥΛΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Έπειτα από την άρση απαγόρευσης των σχολικών εκδρομών και την επαφή μας με τουριστικά πρακτορεία, και σε συνεργασία πάντα με τον Δήμο Αριστοτέλη και το πρόγραμμα που υλοποιεί με τον σχολικό τουρισμό, με την ονομασία “μικροί αριστοτελικοί περιπατητές” , άρχισε το Άλσος να παίρνει ζωή και να θυμίζει τις προ covid εποχές, κλείνοντας σχεδόν καθημερινά γκρουπ για τους μήνες Απρίλιο – Μάιο, που δεν ανήκουν στην υψηλή τουριστική σεζόν.

Η ΑΞ.Τ.Α.Δ.Α. Δ.ΑΕ. προχώρησε στον εξωραϊσμό του Άλσους πραγματοποιώντας εργασίες καθαρισμού καλλωπισμού, σε επανασχεδιασμό και τοποθέτηση νέων πινακίδων, των διαδραστικών οργάνων και διαθέτοντας δωρεάν ιντερνετ μέσω του προγράμματος του Δήμου Αριστοτέλη «WiFi for Europe» (WiFi4EU). Επίσης η ανώνυμη πραγματοποίησε τη δημιουργία νέου προωθητικού υλικού-φυλλαδίων μεταφρασμένο σε επιπλέον 3 γλώσσες , (Δανέζικα-Σερβικά-Βουλγαρικά) οι οποίες προστίθενται στις ήδη 3 υπάρχουσες, (Ελληνικά-Αγγλικά-Γερμανικά), με στόχο την τουριστική προβολή του Άλσους σε επισκέπτες περισσότερων κρατών, με τους οποίους έχουμε ήδη κλείσει συμφωνίες, ενθαρρύνοντας τους με τις νέες παροχές που τους προσφέρονται.

Η πρόεδρος της ΑΞ.Τ.Α.Δ.Α. κα Ζαμάνη Μαρία Ελένη ανέφερε… «Το Άλσος Αριστοτέλη αποτελεί κόσμημα για την περιοχή μας και πόλος έλξης χιλιάδων τουριστών κάθε χρόνο. Η ανάπλασή και η ανάδειξή του αποτελεί έναν ελάχιστο φόρο τιμής στο έργο του μεγάλου φιλοσόφου. Ξεκινάμε δυναμικά και στοχεύουμε στην διεθνή προβολή του Άλσους και του Δήμου Αριστοτέλη, δίνοντας στον επισκέπτη την δυνατότητα να απολαύσει τις υπηρεσίες και τις εμπειρίες που του προσφέρει ο Δήμος μας…»

Ωράριο λειτουργίας Απριλίου :

Δευτέρα – Κυριακή 9:30 – 17:30

Τηλέφωνο επικοινωνίας : 2377021130 & 2376041327

[ΠΗΓΗ: https://ergoxalkidikis.gr/, 09/4/2022]