ΌΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ…

Για γέλια (ή για κλάματα) η δημοτική παράταξη με το πομπώδες όνομα «Ισχυρός Αριστοτέλης», συνέχεια της παρελθούσας και καταστροφικής για το Δήμο δημοτικής αρχής του αλησμόνητου και μη εκλεγμένου Γιώργου Ζουμπά, συνεχιστή του… τεράστιου έργου που επιτέλεσε ο επίσης αξέχαστος παραιτηθείς Γιάννης Μίχος.

Στα χνάρια του φιλοσυριζαϊκού παρελθόντος της, η δημοτική παράταξη του τίποτα, μη έχοντας τι να ψελλίσει για να δείξει πως «κι εμείς εδώ είμαστε – άσχετα αν δεν κάνουμε ΤΙΠΟΤΑ», και να βγει από τη σκιά της σημερινής δημοτικής αρχής που σε 2 χρόνια έκανε ότι δεν είχε ονειρευτεί η προηγούμενη, κατέφυγε στη μέθοδο και το παράδειγμα του αρχηγού Τσίπρα. Όπως έχετε διαβάσει, ο Τσίπρας άρχισε να γκρινιάζει για το «πλιάτσικο» λέει που θα γίνει στα 70 δις του Ταμείου Ανάκαμψης, τώρα λέει που δεν έχουμε αριστερά διακυβέρνηση και θα πάει το χρήμα σε λίγους και εκλεκτούς(!!!). Ενώ βεβαίως ο ίδιος θα τα μοίραζε στο λαό, ως άλλος Τσοβόλας….

Έτσι και ο Ισχυρός Αριστοτέλης, κρυμμένος πίσω από μια «ομάδα» που αυτοαποκαλείται «ομάδα “Φίλοι της δημοτικής παράταξης Ισχυρός Αριστοτέλης”» (καλά, οι άνθρωποι δεν έχουν ούτε το θάρρος να βγουν να τα πουν μόνοι, άπαιχτοι, έτσι;), βρήκε να γκρινιάξει για τον μπαζότοπο της Μεγάλης Παναγιάς, στη θέση Λόγγος. Και αν διαβάσει κανείς τον τίτλο: «Η κατάντια στα γηπεδάκια της Μεγάλης Παναγίας δείχνει τις προθέσεις της δημοτικής αρχής», βγάζει αβίαστα το συμπέρασμα πως τα μπάζα τα πετάει ο ίδιος Δήμαρχος, ή φροντίζει να πετιόνται εκεί, για να πικάρει τους Μεγαλοπαναγιώτες και «να υποβαθμίσει» την περιοχή τους… (Γιατί άραγε;;;). Τελικά, βέβαια, δεν μας μαρτυράει το άρθρο τις προθέσεις της δημοτικής αρχής….

Πάντως, προσωπικά, σχεδόν δάκρυσα, με την γλαφυρή περιγραφή που διάβασα στο blog.moudaniwn, που συχνά-πυκνά φιλοξενεί αντιπολιτευτικά άρθρα για τη δημοτική αρχή Βαλιάνου.

Μεταφέρω αυτολεξεί: «Οι εικόνες είναι από τα Γηπεδάκια – θέση Λόγγος της Μ. Παναγίας, μια περιοχή ευλογημένη, μια περιοχή που μπορεί να θρέψει όλη τη Μ. Παναγία, αλλά κάποιοι απ’ ότι φαίνεται έχουν βαλθεί να την καταστρέψουν όπως εξάλλου και όποια άλλη δυνατότητα πραγματικής και αειφορικής ανάπτυξης του Δήμου Αριστοτέλη. […] Κάποιοι επιμένουν με κάθε τρόπο να κρατήσουν την ευλογημένη περιοχή της Μ. Παναγίας και του Δήμου Αριστοτέλη έρμαιο της εταιρείας, και έτσι συνεχώς την υποβαθμίζουν.»

Δακρύσατε κι εσείς, σύντροφοι; 

Απαραίτητος μαϊντανός βέβαια, η αναφορά στην «εταιρεία», κάτι σαν την coca-cola, που «πάει με όλα»… θεωρώ πως μετά αυτή την ανάρτηση, ο κος Βαλιάνος έχει χάσει τον ύπνο του και σίγουρα ο Ισχυρός Αριστοτέλης τσίμπησε 5 με 6 χιλιάδες ψήφους για τις επόμενες δημοτικές εκλογές… Να σημειώσω εδώ πως πρόκειται για ειρωνικό σχόλιο, διότι δεν θα με εξέπληττε καθόλου αν κάποιοι δεν το καταλάβαιναν….

Κωμωδία….