ΠΟΝΤΑΡΕΙ ΣΤΗ ΣΚΑΝΔΑΛΟΛΟΓΙΑ Η ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΥ

Στην Χαλκιδική, εκτός από την επικοινωνιακή σπέκουλα, ο ΣΥΡΙΖΑ επιχειρεί να κινητοποιήσει και πάλι δυνάμεις της τοπικής κοινωνίας, προκειμένου να στραφούν κατά της επένδυσης.

Παίζοντας ανοιχτά το χαρτί της σκανδαλολογίας η ηγετική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ θα καταγγείλει την κυβέρνηση για συναλλαγές με επιχειρηματικά συμφέροντα.

Παράλληλα θα αναδείξει τρία υποτιθέμενα «σκάνδαλα» τόσο στη Βουλή με μπαράζ επερωτήσεων, όσο και σε επικοινωνιακό επίπεδο.

Στην πορεία δεν αποκλείεται να κατατεθούν και μηνύσεις κατά κυβερνητικών παραγόντων με πρόσχημα την προστασία του δημοσίου συμφέροντος.

Τα τρία δήθεν «σκάνδαλα» που θα σπεκουλάρει ο ΣΥΡΙΖΑ είναι:

1ον) Το Ελληνικό. Ήδη έχει αρχίσει ένα όργιο προπαγάνδας ότι η κυβέρνηση νομοθετεί καθ’ υπόδειξιν επιχειρηματικών συμφερόντων αλλάζοντας τους όρους της σύμβασης. Για το θέμα αυτό η Κουμουνδούρου εκτιμά ότι παίζει σε προνομιακό επίπεδο, γιατί μπορεί να ελπίζει στη στήριξη συμφερόντων που είναι αντίπαλα στον όμιλο Λάτση καθώς και στη βοήθεια μέσων ενημέρωσης που συνδέονται με αυτά τα συμφέροντα.

2ον) Η σύμβαση για τη συνέχιση των έργων της «Ελληνικός Χρυσός» στις Σκουριές. Εκτός από την επικοινωνιακή σπέκουλα ο ΣΥΡΙΖΑ επιχειρεί να κινητοποιήσει και πάλι δυνάμεις της τοπικής κοινωνίας, προκειμένου να στραφούν κατά της επένδυσης.

3ον) Πρόκειται να κηρύξει τον πόλεμο και στις επενδύσεις της COSCO στον Πειραιά. Στην Κουμουνδούρου έχουν αποφασίσει να αναδείξουν σε σκάνδαλα και μία σειρά άλλων συμβάσεων. Στην κατεύθυνση αυτή εντάσσεται η επίθεση κατά του υπουργού Δημοσίων Έργων Κ. Καραμανλή για την αλλαγή της σύμβασης στο Μετρό της Θεσσαλονίκης. Επαναφέρουν στο προσκήνιο τις θεωρίες της διαπλοκής και των εθνικών εργολάβων που δήθεν έχουν προνομιακές σχέσεις με την κυβέρνηση.

 

 

[ΠΗΓΗ: http://axianews.gr, 23/9/2019]