Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΤΗΣ ΤΡΙΧΑΣ

Αίφνης τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ τα ενόχλησε που ο Κυρ.Μητσοτάκης και ο Κ.Μπακογιάννης εθεάθησαν αξύριστοι. Προσβλήθηκε η …αισθητική τους.

Προσβλήθηκε η αισθητική όλων αυτών που ανεχόταν επί 54 μήνες την σαγιονάρα μέσα στην Βουλή, το ραχάτι στους καναπέδες του κοινοβουλίου, τις ατημέλητες εμφανίσεις κυβερνητικών στελεχών σε διεθνείς συναντήσεις.

Ενοχλήθηκαν με τα γένια του Μητσοτάκη, όλοι αυτοί που έτρωγαν σε λαδόκολες μέσα στα υπουργεία τους, υπό το βλέμμα του πρωτοκαπετάνιου.

Φυσικά, αυτή η αντιπολιτευτική κατάντια προδίδει και την απόγνωση των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς δεν περίμεναν αυτήν την νομοθετική ομοβροντία της κυβέρνησης.

Τα έχασαν και προσέφυγαν στις …τρίχες.

Φυσικά, θα ήταν γελοίο να ασχοληθεί κάποιος στα σοβαρά με τέτοιου είδους αντιπολίτευση και να επιχειρήσει να ανοίξει διάλογο με αυτούς που την ασκούν.

Όταν εξαντλήθηκε το θέμα των τριχών του Μητσοτάκη, οι Συριζαίοι ανακάλυψαν τα προβλήματα του λιμανιού της Σαμοθράκης, που ήταν η αιτία να ταλαιπωρηθούν αφάνταστα 1500 περίπου τουρίστες.

Ως παρθένες κορασίδες διαρρηγνύουν τα ιμάτια τους γι΄αυτήν την ταλαιπωρία των παραθεριστών.

54 μήνες ήταν αυτοί στην κυβέρνηση και για τα προβλήματα του λιμανιού φταίει η κυβέρνηση των σαράντα ημερών. Αυτή ευθύνεται που δεν βρήκε, μέσα στο κατακαλόκαιρο, πλοίο που να μπορεί να μπει μέσα στο προβληματικό λιμάνι.

Κάποιοι ανόητοι ζήτησαν να πάει πλοίο του Πολεμικού Ναυτικού. Προφανώς δεν γνωρίζουν τι γίνεται στο ΝΑ Αιγαίο.

Μάλιστα, αποκρύβουν το γεγονός πως στις 6 Ιανουαρίου 2019 ο πρωθυπουργός Α. Τσίπρας πήγε με ελικόπτερο στην Σαμοθράκη, ενημερώθηκε για το πρόβλημα και υποσχέθηκε την λύση του μέσα σε έξι μήνες.

Φαίνεται πως ούτε αυτό πρόλαβε να κάνει.

Να υπενθυμίσω στον αναγνώστη πως εκείνη την ημέρα μεταφέρθηκαν στην Σαμοθράκη με πλοίο του πολεμικού ναυτικού, Συριζαίοι χειροκροτητές για να αποθεώσουν τον αρχηγό.

Αυτά έκαναν και εμείς πάντα θα τους τα λέμε.

Είναι κανόνας στην πολιτική πως ό,τι έκανες, θα το «λούζεσαι». Γι΄αυτό είναι καλό τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ να είναι πιο συγκρατημένα και να μην προκαλούν. Είναι πολύ νωπά τα «κατορθώματα» τους.

Αλήθεια, δεν γνωρίζουν πως με την αντιπολίτευση της τρίχας γελοιοποιούνται;

Κάποιοι δεν το γνωρίζουν, καθώς δεν γνωρίζουν τι είναι γελοίο. Και είναι πολλοί αυτοί. Κάποιοι άλλοι απευθύνονται σε έναν φανατισμένο κόσμο, που δεν έχει συνέλθει ακόμα από την τετραπλή ήττα. Που δεν θέλει να παραδεχτεί πως ο «άχαστος», ο «ούτε μια στο εκατομμύριο», έχασε από τον Κούλη.

Αυτοί βρίσκονται σε ομαδική παράκρουση, όπως φαίνεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Όμως είναι επόμενο, όταν απευθύνεσαι σε φανατισμένους, να χάνεις τους λογικούς.

Και αυτό κινδυνεύει να πάθει ο ΣΥΡΙΖΑ με αυτήν την αντιπολίτευση που ασκεί.

Δεν καταλαβαίνουν πως οι πρώτοι μήνες μιας κυβέρνησης είναι ανέφελοι. Ο,τι και να λέει η αντιπολίτευση, δεν υπάρχουν ώτα για να την ακούσουν.

Πιο έξυπνος ο αρχηγός τους πήγε διακοπές στην Ισπανία και καλά έκανε. Ούτε για την φωτιά στην Εύβοια δεν βρήκε να πει μια κουβέντα. Έφυγε για να ξεχάσει.

Καλύτερα, παρά να ασκεί αντιπολίτευση της τρίχας.

[ΠΗΓΗ: https://www.liberal.gr, του Σάκη Μουμτζή, 19/8/2019]