ΒΑΓΓΕΛΗ, ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ…

Ο antigold δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Βαγγέλης Λαμπάκης, αν και είχε τη στήριξη της Ν. Δημοκρατίας, πλήρωσε σκληρά την αλαζονική του στάση και τον χαμαιλεοντισμό που επέδειξε τελευταία ζητώντας στήριξη και από τον ΣΥΡΙΖΑ, παίζοντας το παιχνίδι «εγώ τα έχω καλά με όλους»…

Στο εκλογικό κέντρο της παράταξής του, «Πόλη και Πολίτες»,  το κλίμα που διαμορφώθηκε από νωρίς την Κυριακή ήταν «βαρύ», αφού από τα πρώτα αποτελέσματα τα μηνύματα ήταν αρνητικά. Ο Λαμπάκης, προέβη σε δηλώσεις πριν την ολοκλήρωση της καταμέτρησης, αφού από ένα σημείο και μετά το αποτέλεσμα ήταν προφανές.

Στο μήνυμά του, χαρακτήρισε τις δύο θητείες του ως «επιτυχημένες», αλλά παραδέχτηκε ότι ο λαός ήταν που αποφάσισε και «στο πλαίσιο της Δημοκρατίας», έδωσε το δημαρχιακό θώκο στον κο Ζαμπούκη, τον οποίο και συνεχάρη για την εκλογή του.

Δεν παρέλειψε όμως να εκφράσει για ακόμα μια φορά την εμμονή του κατά των  εξορύξεων, αφού κάλεσε το λαό της Αλεξανδρούπολης «να σταθεί στις επάλξεις του αγώνα και ν’ αντιμετωπίσει τον επόμενο Δήμαρχο, ο οποίος έχει ταυτισμένα συμφέροντα και θέσεις με τους χρυσοθήρες»(!!!).

Βαγγέλη, από εμάς «άντε, γεια», και καλή τύχη…