ΣΤΕΛΙΟΣ ΒΑΛΙΑΝΟΣ ΣΤΗΝ ΙΕΡΙΣΣΟ: «ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΟΥ, ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΜΟΥ!»

Αποφασισμένος ως δήμαρχος να είναι πρωτίστως «Αριστοτελίτης», κάνοντας ταυτότητα το καθήκον του, δεσμεύτηκε ο Υποψήφιος Δήμαρχος Στέλιος Βαλιάνος, στην τελευταία του –όπως είπε- προεκλογική ομιλία στην Ιερισσό, εκφράζοντας τη βεβαιότητα πως ο Δήμος Αριστοτέλη θα δώσει «καθαρή εντολή από την 1η Κυριακή των εκλογών»!

Μεταξύ άλλων, ο κ. Βαλιάνος σημείωσε τα εξής:

«Θα δουλέψουμε, θα παράξουμε έργο σαν Διοίκηση του Δήμου – με την εντολή σας πάντα – θα καταφέρουμε να υλοποιηθούν έργα, να ενισχύσουμε τον τουρισμό, να δημιουργήσουμε δουλειές και ανάπτυξη. Όμως η μεγαλύτερη επιτυχία που φιλοδοξώ να μου πιστωθεί σε τέσσερα χρόνια από σήμερα, θα είναι αυτή:

Να χαίρεται ο ένας την προκοπή του άλλου! Να χειροκροτά ο κάτοικος της Ιερισσού της επιτυχίες της Αρναίας και ο κάτοικος της Αρναίας να χειροκροτά τις επιτυχίες της Ιερισσού! Να χαίρεται η Μεγάλη Παναγία την προκοπή της Ουρανούπολης και το αντίστροφο! Να συμπαραστέκεται ο ένας στις ατυχίες του άλλου! Και να επενδύσουμε όλοι μαζί σε όσα μας ενώνουν!

Ξέρω τον τρόπο για να το πετύχω.

Δεν ζητώ να πάψει κανείς να αισθάνεται περήφανος Ιερισσιώτης, Αρναιώτης, Νεοχωρίτης, Παλαιοχωρινός!

Αλλά ξέρω πως ο Δήμαρχος, απ` όπου κι αν έρχεται κάθε μέρα, μπαίνοντας στο δημαρχείο και στο γραφείο του πρέπει να είναι μόνο Αριστοτελίτης!

Κι αυτό δεσμεύομαι να είμαι τα χρόνια που έρχονται! Σας κοιτώ στα μάτια και δεσμεύομαι να κάνω ταυτότητά μου, το καθήκον μου!

Για να δικαιώνω κάθε μέρα την εμπιστοσύνη σας!»

[ΠΗΓΗ: http://aetoshal.blogspot.com/, 23/5/2019]