ΜΕ ΕΥΛΑΒΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΙΑ Ο ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΟΥΧΟΥ ΑΓΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΤΗΝ ΑΡΝΑΙΑ

Με κατάνυξη και τη δέουσα μεγαλοπρέπεια, γιόρτασε την Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου, η Αρναία τον  Πολιούχο της Άγιο Στέφανο.

Πλήθος Αρναιοτών, καθώς και επισκεπτών από άλλες περιοχές έδωσαν το «παρών» στην Θεία Λειτουργία και στην Λιτάνευση της Εικόνας, που πραγματοποιήθηκε στο κέντρο της Αρναίας.

Με την παρουσία τους τίμησαν την εορτή του αγίου οι βουλευτές κ. Βαγιωνάς, κ. Βλάχου, και κ. Λαζαρίδης.   Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Γιώργος, οι περιφερειακοί σύμβουλοι κ. Ζωγράφου και κ. Βαλλιάνος, ο Αντιδήμαρχος κ. Τσακνής, ο πρώην Δήμαρχος και Υπουργός κ Χρήστος Πάχτας, ο Τέος Δήμαρχος κ. Καραστέργιος ο Πρόεδρος της  Τοπικής Κοινότητας κ. Διαμαντούδης, ο Διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Κ. Μακεδονίας κ. Τσολάκης, ο διοικητής του αστυνομικού τμήματος Αρναίας κ Χαϊδευτός, ο διοικητής του πυροσβεστικού κλιμακίου Αρναίας κ Αλεξανδρής, ο Αστυνομικός διευθυντής Χαλκιδικής κ.Κουτούζος, ο Διοικητής της 1ης  Ταξιαρχίας Καταδρομών-Αλεξιπτωτιστών ο Συνταγματάρχης κ. Λαβράνος,ο τ. Πρόεδρος Αρναίας κ. Τσιάλας, πολλοί δημοτικοί σύμβουλοι και πλήθος λαού.

Δείτε ένα σχετικό βίντεο με την περιφορά της εικόνας του αγίου Στεφάνου, και ένα βίντεο με το μήνυμα της εορτής του Αγίου Στεφάνου από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ιερισσού, Αγίου Όρους και Αδραμερίου κ.κ. Θεόκλητο.

[ΠΗΓΗ: http://ergoliptesxalkidikis.blogspot.com, 27/12/2018]