ΣΑΡΩΣΑΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ

117 διακρίσεις απέσπασαν ελληνικά ξενοδοχεία για το 2018 στις 4 κατηγορίες βραβείων που απονέμει κάθε χρόνο η TUI και αναγνωρίζουν τις καλύτερες υπηρεσίες φιλοξενίας στα οικογενειακά ταξίδια, τις φιλικές πρακτικές στο περιβάλλον και τις ποιοτικές υπηρεσίες.

Τα βραβεία κερδίζουν ξενοδοχεία που, μαζί με άλλα κριτήρια ποιότητας, συγκεντρώνουν τις υψηλότερες βαθμολογίες από τους επισκέπτες τους. Μάλιστα, εκτός από τα βραβεία ποιότητας, 8 ελληνικά ξενοδοχεία κατάφεραν να μπουν στο “πάνθεον” των ξενοδοχείων της TUI για το 2018, αφού απέσπασαν το ανώτερο βραβείο ποιότητας, το TUI HOLLY.

Από το 1996, η TUI απονέμει ετησίως τα βραβεία Environmental Champion, στα ξενοδοχεία της που διακρίνονται για το ενδιαφέρον τους στην προστασία του περιβάλλοντος και εφαρμόζουν πρακτικές κοινωνικής υπευθυνότητας. 31 ελληνικά ξενοδοχεία κατέκτησαν τον τίτλο TUI Environmental Champion για το 2018. Στόχος της TUI είναι να δώσει έμφαση στη βιωσιμότητα. Τα υποψήφια ξενοδοχεία διαθέτουν έγκυρο Πιστοποιητικό Βιωσιμότητας αναγνωρισμένο από το Παγκόσμιο Συμβούλιο Βιώσιμου Τουρισμού (GSTC). Παράγοντας αξιολόγησης τους είναι επίσης οι αξιολογήσεις των επισκεπτών σε σχέση με τις περιβαλλοντικές επιδόσεις τους. Ανάμεσα στα βραβευθέντα ξενοδοχεία και το Grecotel Pella Beach στην Κασσάνδρα της Χαλκιδικής.

 

[ΠΗΓΗ: ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΡΟΔΟΥ, 05/01/2018]