ΜΟΝΟΣ ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΡΝΑΙΑΣ!!! ΜΕΓΑΛΟΣ ΝΙΚΗΤΗΣ ΣΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΝΤΕΡΜΠΙ

Αήττητος ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ στην έδρα μας και με μόλις μόνο μια ήττα στο πρωτάθλημα!!!

Ο προπονητής και οι παικταράδες μας, απέδειξαν ότι επάξια ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ διεκδικεί την τίτλο του Πρωταθλητή, νικώντας την ομάδα των Μουδανιών, με τελικό σκορ 69-65.

Ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ δεν ξεκίνησε καλά έχοντας ένα 0-8 σε βάρος του. Γρήγορα όμως ξύπνησε η ψυχή της ομάδας και στο υπόλοιπο του αγώνα ήταν μπροστά στο σκορ. Τρομερή άμυνα κ εύστοχη επίθεση δείξανε το αφεντικό του αγώνα!!!Δεκάλεπτα: 1ο: 25-21 , 2ο: 43-31, 3ο: 52-48, 4ο: 69-65

Άκρως απαράδεκτη η Γραμματεία με σοβαρότατα λάθη κατά της ομάδας μας. Λάθη που φέρνανε ανατροπές σε δύσκολες χρονικά στιγμές. Δεν πτοεί όμως τίποτα τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ και το έχουμε δείξει επανειλημμένα φέτος! Δεν μας σταματάει τίποτα από τον στόχο μας! Στο δείπνο της ομάδας που ακολούθησε, η ψυχολογία ήταν στα ύψη!

Ευχαριστούμε πολύ τον φίλαθλο κόσμο που μας στήριξε με την παρουσία του και ευχόμαστε Καλές Γιορτές σε όλους με Υγεία! Το πρωτάθλημα θα συνεχιστεί στις 13/1/2018 για την 2η πλέον Φάση, όπου θα αγωνιστούμε κ πάλι με την ίδια σειρά, με τις αντίπαλες ομάδες. Ως τότε απολαμβάνουμε τον θρόνο της κορυφής!

[ΠΗΓΗ: http://ergoliptesxalkidikis.blogspot.com, 17/12/2017]