ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ ΣΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΕΣ ΤΗΣ ΑΡΣΗΣ ΒΑΡΩΝ ΣΕ ΠΑΓΚΟ

unnamed unnamed-1Την ευκαιρία να επισκεφτούν τα Μεταλλεία Κασσάνδρας, έπειτα από σχετική πρόσκληση, είχαν οι παραολυμπιονίκες της Άρσης Βαρών σε πάγκο, σε ένα μικρό οδοιπορικό που πραγματοποίησαν στη Χαλκιδική.

Δείτε σε βίντεο εδώ, την… αποθέωση που γνώρισαν στην Χαλκιδικήοι Παραολυμπιονίκες της Αρσης Βαρών σε πάγκο. Η πιο επιτυχημένη ομάδα (σ.σ. στο Ρίο στέφθηκαν όλοι Παραολυμπιονίκες) έγιναν δεκτοί με ζεστό χειροκρότημα, όπου κι αν βρέθηκαν.

Τα μικρά παιδιά, αλλά και οι μεγάλοι περίμεναν να σφίξουν το χέρι τους για τις μεγάλες χαρές που μας προσέφεραν στο Ρίο. Οι Παύλος Μάμαλος, Δημήτρης Μπακοχρήστος, Κώστας Δήμου, Νίκος Γκουντάνης, Πασχάλης Κουλούμογλου και ΓκρέμισλαβΜωϋσιάδης και ο προπονητής τους Δημήτρης Ιωαννίδης έμειναν δύο ημέρες στην Χαλκιδική και η εμπειρία θα τους μείνει αξέχαστη.Το «παρόν» έδωσε και ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών, Πύρρος Δήμας, ο οποίος με την ευκαιρία της διεξαγωγής του Πανελληνίου πρωταθλήματος στην περιοχή, ξεναγήθηκε και ο ίδιος στις εγκαταστάσεις.

Στο βίντεο που ανέβασε στο YouTubeη Ελληνική Ομοσπονδία Αρσης Βαρών, μπορείτε να απολαύσετε τις αντιδράσεις του κόσμου γι αυτούς τους ήρωες και το ζεστό χειροκρότημα που πάνω από όλα το έχουν κερδίσει με το… σπαθί τους.

[ΠΗΓΗ: http://www.tovima.gr/, 9/12/2016]