ΒΟΥΛΑ ΠΑΤΟΥΛΙΔΟΥ: “ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΠΑΝΕ ΜΕ ΤΑ ΧΡΥΣΑ” (ΒΙΝΤΕΟ)

pirros dimas - voula patoulidou - kostas georgantzisΗ Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης και χρυσή Ολυμπιονίκης της Βαρκελώνης Βούλα Πατουλίδου για ακόμη μια φορά είπε τα πράγματα με το όνομα τους.

Μιλώντας κατά την διάρκεια της τελετής έναρξης του πρωταθλήματος Άρσης Βαρών, που διεξήχθη στην Πυλαία Θεσσαλονίκης 23 – 25 Απριλίου, σχολίασε, με τον δικό της ιδιαίτερο τρόπο, τα όσα προηγήθηκαν σχετικά με τη διοργάνωση και την χορηγία της Ελληνικός Χρυσός, που ανήκει πλέον στους Εθνικούς χορηγούς της Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών.

“Τα χρυσά πάνε με τα χρυσά. Δεν θα μπορούσε να γίνει αλλιώς. Μακάρι να υπάρχουν χορηγοί, που αγαπούν τους ανθρώπους που προσπαθούν, τους ανθρώπους που διακρίνονται και αν δεν έχουν διακριθεί επιδιώκουν την διάκριση μέσα από τον αθλητισμό”.

Στη συνέχεια, η Βούλα Πατουλίδου εξήγησε γιατί η συμμετοχή των παιδιών και των εφήβων στο άθλημα είναι νίκη, είτε τελικά καταφέρουν το στόχο είτε όχι, και τους ευχήθηκε καλή επιτυχία.

Τις δηλώσεις της Βούλας Πατουλίδου και άλλων συντελεστών αυτής της πολύ σημαντικής αθλητικής διοργάνωσης μπορείτε να την παρακολουθήσετε στο 3λεπτο βίντεο εδώ

[ΠΗΓΗ: http://politesaristoteli.blogspot.gr/, 25/4/2016]