Κ. ΓΕΩΡΓΑΝΤΖΗΣ: “ΜΕ ΤΗΝ ΧΟΡΗΓΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΡΣΗΣ ΒΑΡΩΝ ΕΠΙΤΕΛΕΙΤΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΡΓΟ – ΦΕΡΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΣΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ”

kostas georgantzis arsi varonΤο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα  Άρσης Βαρών βρήκε πολύ εύκολα φιλόξενη στέγη και διεξάγεται στον στο δήμο Πυλαίας – Χορτιάτη Θεσσαλονίκης, όπου χθες είχαμε την τελετή έναρξης παρουσία της πλέον εμβληματικής προσωπικότητας του αθλήματος, που δεν είναι άλλος από τον τετράκις Ολυμπιονίκη, Πύρρο Δήμα.

kostas georgantzis pirros dimas

Στην τελετή έναρξης έδωσε το παρών και ο Υπεύθυνος Επικοινωνίας και Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Ελληνικός Χρυσός Κώστας Γεωργαντζής, αφού η εταιρεία ανήκει στην κατηγορία των Εθνικών Χορηγών της διοργάνωσης μαζί με την Cosmote, αποδεχόμενος και τις ευχαριστίες από την Ομοσπονδία Άρσης Βαρών για την χρυσή στήριξη που προσφέρει στην διοργάνωση των αγώνων με τη χορηγία της.

Ο Κώστας Γεωργαντζής όταν πήρε το λόγο κατά την διάρκεια της τελετής τόνισε πως: «Με την χορηγία μας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Άρσης Βαρών Εφήβων-Νεανίδων, Παίδων Κορασίδων επιτελούμε κοινωνικό έργο, διότι φέρνουμε τις αξίες του αθλητισμού κοντά στην νεολαία!».

pirros dimas - voula patoulidou - kostas georgantzis

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία της και η χρυσή Ολυμπιονίκης της Βαρκελώνης το 1992 Βούλα Πατουλίδου εκπροσωπώντας της Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Υπό φυσιολογικές συνθήκες το τριήμερο 22-23-24 Απριλίου, αυτό δηλαδή που ήδη διανύουμε,  στο Δήμο μας θα έπεφταν τα φώτα της θετικής δημοσιότητας για τη διοργάνωση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Άρσης Βαρών Εφήβων – Νεανίδων και Παίδων.

 

Και όχι μόνο θετική δημοσιότητα και προβολή ενόψει καλοκαιρινής περιόδου, αλλά και μέγιστη οικονομική ωφέλεια με τις χιλιάδες διανυκτερεύσεις και τα γεύματα για τους ντόπιους επαγγελματίες του τουρισμού και της μαζικής εστίασης.

Όλα αυτά δυστυχώς έμειναν απραγματοποίητα, λόγω της αρνητικής απόφασης του δημάρχου Αριστοτέλη και των συνεργατών του, οι οποίοι δεν ήθελαν στη διοργάνωση να είναι χορηγός η Ελληνικός Χρυσός.

Ας ευχηθούμε, να μην χαθούν τόσο σημαντικές ευκαιρίες στο άμεσο ή προσεχές μέλλον εξαιτίας εμμονών ή εμπαθειών εναντίον της πλέον παραγωγικής δραστηριότητας στην περιοχή, σε πάρα πολλούς τομείς, όπως είναι η μεταλλευτική.