ΔΗΜΟΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ: «ΠΕΣΑΜΕ ΘΥΜΑ ΚΑΛΟΣΤΗΜΕΝΗΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΗΣ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΜΑΣ»

005-kentro-politismouΟ Δήμος Αριστοτέλη μια εβδομάδα μετά το σάλο που έχει ξεσπάσει εξαιτίας της άρνησης του να δεχθεί τη διοργάνωση του πανελληνίου πρωταθλήματος της άρσης βαρών, επειδή χορηγός θα ήταν η Ελληνικός Χρυσός εδέησε να βγάλει μια ανακοίνωση για το θέμα.

Στην ανακοίνωση γίνεται ξεκάθαρο πλέον το παράλληλο σύμπαν στο οποίο ζουν και κινούνται τα στελέχη της δημοτικής αρχής, καθώς ούτε λίγο, ούτε πολύ υποστηρίζεται ότι η πρόταση που έγινε προς το Δήμο από την Ομοσπονδία Άρση Βαρών για τη φιλοξενία των αγώνων και ό,τι επακολούθησε έπειτα από την άρνηση του Δήμου είναι μια καλοστημένη μεθόδευση, με στόχο αυτό το γεγονός να γίνει εμπόδιο στην τουριστική και αναπτυξιακή πορεία του δήμου (!!!).

Τα ισχυρίζεται αυτά ένας δήμος που έχει επιλέξει συνειδητά τον μπαχαλοτουρισμό για την τουριστική ανάπτυξη του τόπου.

Ένας δήμος που δείχνει το φιλόξενο πρόσωπο του μόνο όταν πρόκειται να έρθουν στην περιοχή antigold “αλληλέγγυοι” – κουκουλοφόροι, κατά το πλείστον, για να κάνουν πορεία προς το μεταλλείο των Σκουριών με τις γνωστές καταστάσεις που επακολουθούν κάθε φορά, που έχουν στόχο την πρόκληση της αστυνομικής καταστολής προς δόξαν επικοινωνιακής διασποράς του… αγώνα!

Τα υποστηρίζει αυτά ένας δήμος που δεν τόλμησε να βάλει στη θέση τους όλους αυτούς που πήγαν να ψήσουν κρέατα στον Κάκαβο  με 6 μποφόρ και έκαψαν για την πλάκα τους 3 τόνους ξύλα. Θερμαντική ύλη, που προορίζονταν για συνδημότες τους.

Όσοι τυχόν έχετε καιρό να γελάσετε με την ψυχή σας,  μπορείτε να το λύσετε πολύ εύκολα αυτό το ζήτημα, διαβάζοντας εδώ ολόκληρη την ανακοίνωση του Δήμου Αριστοτέλη.

 

[ΠΗΓΗ: http://politesaristoteli.blogspot.gr/, 7/4/2016]