ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ…

unnamedΥπάρχουν στιγμές γυρνώντας το κεφάλι βλέπουμε δίπλα ανθρώπους που αντιμετωπίζουν μεγαλύτερα προβλήματα από τα δικά μας. Είναι ακριβώς εκείνη η στιγμή που πρέπει να βγούμε από τον μικρόκοσμό μας και να τείνουμε μια χείρα βοηθείας εκεί που υπάρχει ανάγκη. Εκεί που υπάρχει έλλειμμα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης.

Η Χαλκιδική και οι άνθρωποί της δεν υστερούν ούτε σε αυτόν τον τομέα. Συγκινητική είναι η ευχαριστήρια ανακοίνωση του σωματείου εργαζομένων «Αγία Βαρβάρα», όπου χωρίς κομπασμούς και διάθεση αυτοπροβολής απονέμεται ένα ευχαριστώ σε όλους όσους βοήθησαν στην ανθρωπιστική δράση συγκέντρωσης προϊόντων πρώτης ανάγκης για τους πρόσφυγες της Ειδομένης. Τέτοιες πρωτοβουλίες αξίζει να έχουν και μιμητές όσο και συνέχεια.

«Το Σωματείο Εργατοτεχνιτών και Υπαλλήλων “Αγία Βαρβάρα” αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει, για την πολύτιμη βοήθεια, τον Σύλλογο Γυναικών Παλαιοχωρίου, τον Σύλλογο Γυναικών Μεγάλης Παναγίας (Η Αναγέννηση), όπως επίσης και τους εργαζόμενους στα Μεταλλεία για την ανταπόκριση τους στην συγκέντρωση προϊόντων πρώτης ανάγκης για τους πρόσφυγες της Ειδομένης. Η συμμετοχή των εθελοντών ξεπέρασε τις προσδοκίες μας και ήταν συγκινητική.

Οι εργαζόμενοι στα μεταλλεία και η κοινωνία της Βόρειας Χαλκιδικής, πάντα ευαίσθητη σε θέματα αλληλεγγύης και ανθρωπιάς, βρίσκονται δίπλα σε όσους χρειάζονται βοήθεια. Όπου το κράτος δεν υπάρχει οι άνθρωποι θα είναι ενωμένοι.

Για Το ΔΣ – Ο Πρόεδρός, Γιώργος Κ Χατζής «