Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΕΧΕΙ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

tzitzikostas3Την Δευτέρα βράδυ ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ και Περιφερειάρχης Κ. Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας ήταν φιλοξενούμενος στη δημοσιογραφική εκπομπή του Νίκου Χατζηκολάου «Στον Ενικό», στο τηλεοπτικό κανάλι  STAR.

Μεταξύ των άλλων ο κος Τζιτζικώστας ρωτήθηκε και για τις Σκουριές:

«Η θέση μου είναι γνωστή. Είμαι υπέρ των ιδιωτικών επενδύσεων, αρκεί αυτές να μην θέτουν σε κίνδυνο το περιβάλλον και την δημόσια υγεία. Εφόσον τα δικαστήρια έχουν αποφανθεί γι’ αυτό, δεν θεωρώ ότι υπάρχει κανένα θέμα με την επένδυση στις Σκουριές», απάντησε ο Περιφερειάρχης Κ. Μακεδονίας.

Σε ερώτηση «τα Δικαστήρια είναι αρμόδια να αποφασίζουν, ή οι αρμόδιες υπηρεσίες; Θα στηριχθείτε στις δικαστικές αποφάσεις ή θα ελέγξετε ο ίδιος το θέμα;» ο κος Τζιτζικώστας απάντησε:

«Γι’ αυτό ως Περιφέρεια όλο το προηγούμενο διάστημα κάμαμε ασφυκτικούς ελέγχους στις Σκουριές, προκειμένου να διασφαλίσουμε ότι δεν υπάρχει κίνδυνος για το περιβάλλον και την δημόσια υγεία. Από κει και πέρα έγιναν προσφυγές στην Δικαιοσύνη και η δικαιοσύνη αποφάνθηκε και άρα αυτή η επένδυση  θα προχωρήσει κανονικά».

Δείτε την εκπομπή σε δύο μέρη, εδώ το Α’ μέρος κι εδώ το Β’.