ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ ΣΤΙΣ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ, Κ. ΠΑΝΟΥ ΣΚΟΥΡΛΕΤΗ ΣΤΟΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ MEGA

HellasGold

Μετά τις σημερινές δηλώσεις και την παράσταση Σκουρλέτη στην εκπομπή των (αδιάβαστων) Οικονομέα – Καμπουράκη, η απάντηση της Ελληνικός Χρυσός ήταν άμεση και ήρθε από το γραφείο τύπου της εταιρείας:

«Η Ελληνικός Χρυσός δεν θα εμπλακεί σε κανενός είδους προεκλογικό παιχνίδι. Θα επιμείνει με όλα τα νόμιμα μέσα που διαθέτει στην επικράτηση του δίκαιου τόσο για την εθνική οικονομία, όσο και για την τοπική κοινωνία, το περιβάλλον και την επιβίωση των χιλιάδων εργαζομένων της.

Όμως ο κ. Σκουρλέτης, αντί να επιλέξει έστω και την ύστατη στιγμή την λύση της συνεννόησης και της συνεργασίας με την Ελληνικός Χρυσός, όπως επανειλημμένα άλλωστε του έχουμε ζητήσει, συνεχίζει τις καθημερινές του επιθέσεις που στερούνται αλήθειας και επιστημονικής εγκυρότητας.

Τελευταίο του πυροτέχνημα η δήθεν εξαγωγή παράνομων τοξικών υλικών από το λιμάνι της Θεσσαλονίκης σε περιοχή της Κίνας! Έλεος!!!

Ας αναλογιστούν όλοι πως, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, θα πρέπει να ξανακαθίσουμε σε 20 ημέρες στο ίδιο τραπέζι, η εταιρία και η οποιαδήποτε Κυβέρνηση προκύψει, καθότι το κράτος έχει ζωτικά συμφέροντα από αυτήν την επένδυση. Αυτή είναι μια πραγματικότητα την οποία δεν μπορεί να την αποφύγει κανείς, όπως δεν μπορεί να αποφύγει και το γεγονός πως δεν αναγνωρίζουμε σε κανέναν ότι διαθέτει περισσότερη κοινωνική ευαισθησία από εμάς.

Προτείνουμε λοιπόν, ν’ αρχίσει μεταξύ μας μία διαδικασία συνεννόησης για αληθινή και έγκυρη ενημέρωση για να μην πέφτετε θύματα αβάσιμων πληροφοριών από τους ανεύθυνους και μηδενιστές. – Γραφείο Τύπου της Ελληνικός Χρυσός.»

Εμείς θα συμβουλεύαμε τους δημοσιογράφους να μελετούν καλύτερα τα θέματα που παρουσιάζουν, διότι το σημερινό σίγουρα δεν βοήθησε την αξιοπιστία τους… Όσο για τον «υπουργό», τα εισαγωγικά είναι το λιγότερο που μπορώ να κάνω μετά τις σημερινές δηλώσεις του περί Κίνας και επικίνδυνων τοξικών… Κατατάσσεται πλέον στην κατηγορία Μπένου, Ιγγλέζη, Παπαγεωργίου και Σταυρούλας Πουλημένης… Στους τερατολόγους δηλαδή….