ΖΗΤΑΜΕ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ «ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ»

4

Ο κος Λαφαζάνης και ο κος Τσιρώνης, αλλά και ο ίδιος ο Πρωθυπουργός δεν έχαναν ευκαιρία σε κάθε αναφορά τους στις Σκουριές και στην επένδυση, να δηλώνουν πως δεν είναι εναντίον των εργαζομένων, αλλά εναντίον των πρακτικών κεφαλαίου και της πολυεθνικής εταιρείας.

Σήμερα η κα Ιγγλέζη, βουλευτής της κυβέρνησης και του ΣΥΡΙΖΑ, με τις πράξεις της και τις δηλώσεις της, καταφέρεται εμφανώς κατά του εργατικού κινήματος που ανδρώνεται στις Σκουριές μέρα με τη μέρα. Όχι μόνο αποδέχεται τους εισαγόμενους κουκουλοφόρους που κουβαλούν οι antigold συναγωνιστές της, οι οποίοι επιδιώκουν όσο τίποτε άλλο θερμά επεισόδια και πολεμικό κλίμα στην περιοχή, αλλά –αντί να αποκηρύξει τα επεισόδια–, κάνει και δηλώσεις υπερασπιζόμενη τους κουκουλοφόρους, βαφτίζοντάς τους «κατοίκους», και διαστρεβλώνει την αλήθεια ισχυριζόμενη πως οι μεταλλωρύχοι συνασπισμένοι με την αστυνομία, επιτέθηκαν στους «κατοίκους»!!!

Ευτυχώς, εκτός από τους εκατοντάδες αυτόπτες μάρτυρες,  υπάρχουν ακόμη και βίντεο, στα οποία το πανελλήνιο είδε ποιοι ήταν «κάτοικοι» και ποιοι επιτέθηκαν σε ποιους.

Κατανοούμε την αγωνία της κας Ιγγλέζη, η οποία τρέφεται πολιτικά εδώ και χρόνια από την ανώμαλη κατάσταση στην περιοχή μας, και η ομαλοποίησή της θα σημάνει και το τέλος της πολιτικής της καριέρας, αλλά η συμπεριφορά της έχει ξεπεράσει τα εσκαμμένα.

Θα πρέπει αυτή η «κυβέρνηση της αριστεράς» όπως αυτοαποκαλείται, να μας εξηγήσει πως κατάντησε να χτυπά μέσω των βουλευτών της ένα γνήσιο εργατικό κίνημα και πως σκοπεύει να μας αντιμετωπίσει στο άμεσο μέλλον. Επίσης να μας δείξει σε πιο βαθμό συμφωνεί και υποστηρίζει τις θέσεις και τις πρακτικές της κας Ιγγλέζη.