ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΟΥ!

ImageG

Στους παναμερικανικούς αγώνες του 2015, τα χρυσά μετάλλια θα είναι κατασκευασμένα από αμερικάνικο χρυσάφι! Ναι σωστά διαβάσατε! Και οι Αμερικάνοι-Καναδοί είναι περήφανοι γι’ αυτό. Επίσης σωστά διαβάσατε! Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή.

Η Barrick Gold Corporation συγκαταλέγεται στις ηγετικές εταιρείες εξόρυξης χρυσού στον κόσμο, και είναι παραγωγός χαλκού και αργύρου, με ορυχεία και έργα σε πέντε ηπείρους. Απόδειξη της έμφασης που δίνει η Barrick στην υπεύθυνη, σύγχρονη εξόρυξη, είναι το γεγονός πως βρίσκεται στη λίστα Dow Jones Sustainability World Index (Παγκόσμιος Δείκτης Βιωσιμότητας Dow Jones), για επτά συναπτά έτη, και κατατάσσεται ως η κορυφαία στην κατηγορία της εξορυκτικής βιομηχανίας.

ImageGen

Η Barrick θα είναι ο επίσημος προμηθευτής των μεταλλίων στους Παναμερικανικούς Αγώνες και τους Παρα-Παναμερικανικούς Αγώνες του 2015, που θα γίνουν στο Τορόντο του Καναδά (Toronto 2015 Pan Am/Parapan Am Games). Η εταιρεία, που έχει τη βάση της στο Τορόντο, θα προμηθεύσει τις πρώτες ύλες για την κατασκευή των περισσοτέρων από 4.000 χρυσά, ασημένια και χάλκινα μετάλλια που θα απονεμηθούν στους αθλητές κατά τη διάρκεια των αγώνων. Όπως και οι αθλητές των Παναμερικανικών Αγώνων, έτσι και τα υλικά για τα μετάλλια θα προέρχονται από τα ορυχεία της Barrick στην Αμερικανική ήπειρο.

[ΠΗΓΗ: http://www.barrick.com/]