ΠΑΠΑΣ: ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ!

1

Το μπλογκ pitsirikos φημίζεται για το χιούμορ του… Απολαύστε μια χθεσινή ανάρτηση, διότι πού και πού πρέπει να γελάει και το χειλάκι μας…

Το Βατικανό επισκέπτεται σήμερα ο Αλέξης Τσίπρας για να συναντήσει τον Πάπα Φραγκίσκο. Η συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τον Πάπα εντάσσεται στην προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ για την ρήξη και την ανατροπή. Σύμφωνα με την Αυγή, είναι η πρώτη φορά που επισκέπτεται το Βατικανό αριστερός ηγέτης γιατί ο Λένιν ήθελε πάρα πολύ να πάει στο Βατικανό αλλά ήταν άτυχος και τα τίναξε ο καημένος πριν ιδρυθεί το κράτος του Βατικανού.

Η ατζέντα της συνάντησης Τσίπρα-Πάπα περιλαμβάνει συζήτηση για την ειρήνη, την φτώχεια και την προστασία του περιβάλλοντος, ενώ θα συζητηθεί και η πορεία της Αργεντινής στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας.

Μετά τη συνάντηση, ο Αλέξης Τσίπρας και ο Πάπας Φραγκίσκος θα προσευχηθούν μαζί για την παγκόσμια ειρήνη, όπως κάνουν και οι φιναλίστ στα καλλιστεία, όταν δηλώνουν πως προσεύχονται όλη μέρα και όλη νύχτα για παγκόσμια ειρήνη με το στρινγκ χωμένο στην κωλοτρυπίδα.

Ο Αλέξης Τσίπρας επικοινώνησε με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο και τον αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο και τους ζήτησε την άδεια να συναντηθεί με τον Πάπα. Σύμφωνα με πληροφορίες από την Κουμουνδούρου, ο Αλέξης Τσίπρας θα ζητήσει από τον Πάπα να σταματήσει η διαίρεση σε καθολικούς και ορθόδοξους που επέφερε το Σχίσμα του 1054. Στο θέμα του Filioque, ο Αλέξης Τσίπρας δεν πρόκειται να κάνει βήμα πίσω, ενώ θα ζητήσει από τον Πάπα Φραγκίσκο το Άγιο Πνεύμα να μην εκπορεύεται μόνο από τον Πατέρα και τον Υιό αλλά και από τον Παπαδημούλη.

Με τις επισκέψεις του στο Άγιον Όρος και στο Βατικανό, ο Αλέξης Τσίπρας προσπαθεί να πει με τρόπο στους Έλληνες πως την Ελλάδα μόνο ο Θεός μπορεί να την σώσει πια.

(Έχω την εντύπωση πως ο Αλέξης Τσίπρας κάνει πλάκα και τρολάρει την ελληνική κοινωνία. Πήγε στο Άγιον Όρος, για να μπορέσει τώρα να συναντήσει τον Πάπα, χωρίς αντιδράσεις. Λογικά, στη συνέχεια θα επισκεφτεί τους Αγίους Τόπους, ενώ μετά θα επισκεφτεί και τη Μέκκα. Πάντως, αν ο Αλέξης Τσίπρας ήταν παπάς, θα είχε μεγάλο σουξέ η εκκλησία του. Τρελαίνονται οι μεσόκοπες και οι ηλικιωμένες για τους παπάδες με αγγελικό πρόσωπο. Λυσσάρες.)

Φωτό από respentza.blogspot