ΧΑΡΗΚΑΝ ΟΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΣΤΗΝ ΙΕΡΙΣΣΟ…

Συζήτηση με τον Γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ Πάνο Σκουρλέτη πραγματοποιήθηκε στην Ιερισσό με θέμα: «Το αναπτυξιακό Μέλλον της Β.Α. Χαλκιδικής» στα πλαίσια της διήμερης επίσκεψης στη Χαλκιδική του γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ Παν. Σκουρλέτη, προσκεκλημένο από τη Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Χαλκιδικής.

Τον Γραμματέα υποδέχθηκε η βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Χαλκιδικής κα Κυριακή Μάλαμα, η οποία μίλησε στη συζήτηση, προλογίζοντας τον Πάνο Σκουρλέτη και εκθειάζοντας το… τεράστιο «έργο του», όσον αφορά την καθυστέρηση της επένδυσης των μεταλλείων Κασσάνδρας. Πάρτε μια ιδέα για το πως βαυκαλίζονται οι σύντροφοι όταν βρίσκονται μεταξύ τους: 

«Συντρόφισσες και σύντροφοι, φίλες και φίλοι, θα ήθελα να καλωσορίσω κι εγώ από την πλευρά μου τον σύντροφο γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ, τον Πάνο Σκουρλέτη και να τονίσω ότι ο Πάνος βοήθησε τον αγώνα της Χαλκιδικής ουσιαστικά. Χαιρόμαστε στο πλαίσιο αυτό που τον έχουμε και σήμερα δίπλα μας, σε μία στιγμή που δικαιώνει τους αγώνες που έδωσε ο σύντροφος γραμματέας, από το μετερίζι του υπουργού περιβάλλοντος, ενάντια στα καταστροφικά, για την Χαλκιδική, σχέδια της Ελληνικός Χρυσός […]».

Αναρωτιέμαι για τι άλλο θα μείνει γνωστός ο κος Σκουρλέτης στην πολιτική ιστορία του τόπου…