ΔΗΜΟΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ: ΣΥΣΤΑΣΗ ΤΟΥ CLUSTER ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

Την Παρασκευή 26 Ιουνίου και ώρα 18:30 στο Ανοικτό Θέατρο Νέων Ρόδων, θα πραγματοποιηθεί η πρώτη παρουσίαση (workshop) του «μύθου» και της φιλοσοφίας των προϊόντων που παράγονται στον Δήμο Αριστοτέλη και τον ενισχύουν ως προορισμό, με αφορμή την επίσημη σύσταση της Τοπικής Σύμπραξης (cluster) μεταξύ τοπικών παραγωγών και ξενοδόχων-επιχειρηματιών εστίασης.

Με αφορμή την παρουσίαση, ο Δήμαρχος Αριστοτέλη κ. Στέλιος Βαλιάνος καλεί σε συμμετοχή όσους παραγωγούς και επιχειρηματίες, επιθυμούν να ενημερωθούν και να αναζητήσουν και την δική τους ένταξη στο εν λόγω cluster, καθώς και πολίτες, κατοίκους και επισκέπτες του Δήμου, επισημαίνοντας:

«Μαζί θα συνθέσουμε τους δικούς μας γαστρονομικούς μύθους! Την Παρασκευή δίνεται η ευκαιρία πραγματοποιηθεί η πρώτη επαφή ενός “καταναλωτικού κόσμου” με τον “παραγωγικό”, προκειμένου αυτός ο νέος δίαυλος διάθεσης των τοπικών προϊόντων στο κοινό και ιδιαίτερα στους επισκέπτες “αγοραστές” του τουριστικού προϊόντος του Δήμου Αριστοτέλη, να αποκτήσει υπόσταση από την φετινή τουριστική περίοδο. Πρόκειται για ένα εγχείρημα, που απευθύνεται στις τοπικές δημιουργικές δυνάμεις. Και η επιτυχία του εξαρτάται από όλους εμάς που πιστεύουμε στην αξία και στην ποιότητα των προϊόντων αυτού του τόπου, των ανθρώπων που τα παράγουν και των ανθρώπων που τα αξιοποιούν για να προσφέρουν μια ολοκληρωμένη εμπειρία σε κάθε επισκέπτη του Δήμου μας. Τη Παρασκευή, κάνουμε ακόμα ένα βήμα προς το μέλλον που σχεδιάζουμε.»

[ΠΗΓΗ: https://ergoxalkidikis.gr/, 23/6/2020]